2777
2789
عنوان

وقتی بفهمین شوهرتون با زن عموش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 40 پست

کاملا مشخصه خیلی بچه بود دوره بلوغشه بابا ول کنید توروخدا کاری نکنید علنی انجام بدن بیشتر میبریش تواین جریانا اشتباه منو نکن

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم از شوهرتون بوده ب نظرم ، حالا شاید بزرگ شده باشه درست شده باشه، اونم شااید !

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

عزیزم گذشته ی شوهرت ب نظرم ب شما مربوط نمیشه  چون قبل از اینکه شما بیای داخل زندگیش ب دختر خوا ...

زن عموش همین الانشم همش پیگیره که بیاین خونمون شوخی های بدی هم میکنه دست میزنه دست شوهرم بازوهاشو لمس میکنه انچنان سنی هم نداره همه جاشم عملیه اگرم حرفی بزنم میگه فامیلیم من اونو مثل مامان خودم میبینم 

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...
زن عموش همین الانشم همش پیگیره که بیاین خونمون شوخی های بدی هم میکنه دست میزنه دست شوهرم بازوهاشو لم ...

خب درگیرش نکن ذهنتو عزیزم اگه واقعا میدونی ک شوهرت بهت علاقه داره بچسب ب رابطت

بخدا دلم میخاد فراموش کنم یا حداقل بی خیال بشم ولی نمیشه همش زن عموی ایکبیریش میاد توذهنم رفتاراش حرفاش خنده هاش 

دارم دیوونه میشم

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...

والا برای منم دو تا از زن عموهاش کرم میریزن من هی نجات میدم🤕

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
چیزی ندیدم ولی قبل از اینکه بفهمم بادختره دوست بوده هی بهم میگفت اجی فلانی خیلی دختر خوبیه دلم میخاد ...

خب همینو بگو

چرا میخوای حالتو خراب کنی.بهش بگو دیدی پیامارو و حست اینه ک این ک همش از اون دختر حرف میزدی پس منظوری پشت حرفات بوده

اینجوری تو دلت مثل من نگه ندار وگرنه تاعمر داری دلت سیاهه ازش

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟