2777
2789

به من و خانوادم. خیلی فحش های بدی میده. تمام تنم میلرزه. نفسم بغضم گیر میکنه تو گلوم. اوایل جواب نمیدادم. بعد ۶-۷ ماهی جوابش مثل خودش دادم. دیدم همسایه ها صدای اون میشنون به من فحش میده اما کافی بود صدا من بشنوم. کل گناه و حرف پشت سر در مورد من میزدن

واااا غلط کرد عجباااااا 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی فحش میداد جیغ میزدم که نشنوم و گریه میکردم. یک همسایه در مورد میگفت روانیه. چون شوهرم همه جا میگفت روانیه زنم. چون مچش میگرفتم. خیانت میکرد و میکنه. دست بزن داره. فحاشی میکنه. 

یه چیز بگم؟
متاسفانه بد دهنی جزو عادتهایی که ترک شدنش یا غیر ممکنه یا اگرم ممکن باشه باید خیلی براش زحمت کشید و زیر نظر یک روانشناس بود..

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
یه چیز بگم؟ متاسفانه بد دهنی جزو عادتهایی که ترک شدنش یا غیر ممکنه یا اگرم ممکن باشه باید خیلی براش ...

کار ندارم. خانوادم اصلا پشتم نیستن. خودشون هم چیزی ندارن که پشتوانه من باشن

کار ندارم. خانوادم اصلا پشتم نیستن. خودشون هم چیزی ندارن که پشتوانه من باشن

من نگفتم جداشو...
من فقط شرایطو بهت گفتم
و اگه من تو شرایط تو بودم با همچین مردی
یکم به خودم سختی میدادم تا کار پیدا کنم و مستقل شم!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
۲ تا دختر دارم. کار ندارم. هیچ پشتوانه مالی و خانواده درستی ندارم که حمایت کنن بعد طلاق

دختر که فقط برا شما تنهاس نیس مشترکه .... کارم بگرد پیدا کن اگه طلا مطلا داری حفظ کن اگه میخره برات بخر و بعد مستقل شو و طلاق .... چرا ما زنا همش دنبال اینیم یکی حمایتمون کنه

مثلا چی میگ خانوادشون این مدلی هستن؟ شما نمیدونسی؟ با این جور مردا نباید اصلا حرفی زد ک برخلافف م ...

فحش هاش؟ میگه پدرت گایی.... مادرت و خواهرت گایی..... کل خاندانت گایید.... فلانم تو فلان مادر جن.... و .... چون در مورد خونه داشتم باهاش صحبت میکردم که سالن کوچیکه و مبل من بزرگ و ....