2777
2789
فیزولوژیک یعنی از اول تا اخر هیچی کمکی استفاده نکنین من انشالله میخام طبیعی زایمان کنم با بی حسی اپ ...

فیزیولوژیک فکر کنم ورزش میدن، منظورم این بودکه میشه ورزشهارو انجام داد و بعد با اپیدورال زایمان کرد؟ 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

واقعا درد نداشتین؟

من انجام دادم عالی بود 

امااا از6 سانت ک شدم زدن بهم

من تا چهارسانت بشم خییلی درد کشیدم

بیمارستان دولتی بود همون اولش واسم تزریق نکردن

چه روز خوبیه امروز      مگه نه؟؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اپیدورال کردم و عااااااالی بود فقط دو دقیقه درد موقع بیرون اوردن بچه اذیت شم روند زایمانم از ۹ شب تا۱۲ بود

بدونین وقتی درد ندارید میتونین ورزش کنین و روند زایمان سریع بشه

عوارض هم نداره چون توی نخاع تزریق نمیشه

اینو نوشتم که اگه تاپیک رو خوندین بی نتیجه نمونده باشه

اپیدورال کردم و عااااااالی بود فقط دو دقیقه درد موقع بیرون اوردن بچه اذیت شم روند زایمانم از ۹ شب تا ...

به سلامتی میشه بیشتر توضیح بدین و اگه تهران هستین کدوم بیمارستان و دکتر اگه ممکنه لطفا 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
خدا رو شکر که هم خودتون هم کوچولوی گلتون خوب هستید چقدر خوب هم وارد ماه ۹ انگار شدین طبعی زایمان کرد ...

ممنون عزیزم متاسفاته از ۳۵ هفته دهانه رحمم باز شد و همینطور پیشرفت داشت ولی خوبه از ۳۷ هفته به بالاتر بچه بدنیا بیاد

الان چون ۳۶ بدنیا اومده ۴ مرحله باید تست تیرویید بده