2777
2789
عنوان

چرا مردها میتونن ولی زنها نه

343 بازدید | 19 پست

من تو تاپیک قبلیم گفتم دوست ندارم وقتی ازدواج کنم برم خونه خانواده شوهر 

شوهرم خواست بره همه گفتن نه نمیشه مشکل داری 

ولی بابام هیچ وقت نمیره خونه خانواده مامانم همه مهمونیادمیپیچونهدمیگه خستم خوابم میاد حوصله ندارم 

دامادمونم دوساله ازدواج کردن با خواهرم از بعد عروسی دیگه ندیدمش خواهرم میاد ولی اون اصلا نمیاد 

واقعا زن ستیزین مردا هرکار دلشون میخواد میکنن واسه راحتیشون زنها باید تحمل کنن عوض بشن تا مطابق میل مرد باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرخالم خیلی خالمو اذیت کرد نمیزاشت با کسی رفت وامد کنه اگرم میومد با بدبختی میومد میرفت سه چهارتا بچه رو از کرج برمیداشت میاورد تا تهران‌اونم مثلا ۱۵سال پیش ک مترو نبود و خیلی سخت بود رفت وامد اما خب ازاونجایی ک خداجای حق نشسته مرگ سختی داشت و خیلی ادیت شد ولی الان ب لطف خدا خالم زندست و بعداز مرگ شوهرش داره نفس میکشه

نه میشه زن نره خونه خانواده شوهر 

مرد هم نمیتونه نگاه ب مادر خواهر خودت نکن 

الان زنا کم قدرت ندارن

بعدشم از الان چرا میگی نمیخام برم 

انشالله ی بخت خوب خانواده خوب

ولی بهرحال حد و حدودشون باید مشخص بشه

خب عزیزم اگه پدرت رفتارش خوب بود الان شما از خونوادتون گریزون نبودین رفتار درست این اگه ادم ببین خانواده همسر مشکل دارن رفت آمد نکنه هیچ اشکالی نداره ..من خودم خونه برادرا و خواهر شوهرم نمیرم .البته اونا مقصرن مثلا من ۳تا بچه اوردم نیومدن خو من چرا برم شوهرمم باز انتظار داره من برم اما محل نمیدم و نمیرم .ولی ادم نشناخته قبلش بگه رفت امد نباشه درست نیست خونواده خوب میتونه دلیل حال خوب آدم باشه مطمن باش میتونه دلگرمی واسه بچه و آدم باشه واسه روزای سخت تکیه گاه باشن

دقیقا تازه طلبکارم هستن بخوان هزار تومان به زنشون بدن 

منت میزارن و حتی میگن ما سختی میکشیم میریم سرکار

ولی یه زن هیچوقت منت خانه داری و فرزند داری ک انقدر سخته رو نمیده

مولانا: پس زخم هامان چه؟   شمس:نور از محل زخم ها وارد می‌شود!

دقیقا

و عجیبه زنها متهم به ناسازگاری میشن

در صورتی صد برابر بدتر رو داماد انجام بده کسی چیزی نمیگه

غیر از اینکه خانواده ها مراعات داماد رو بیشتر از عروس می کنند.

قطع رابطه داماد به اندازه عروس اهمیت نداره

ترنج

راهش اینه زنی که شوهرش اینجوریه خودش هم نباید بره خونه فامیل شوهر والسلام

عزیزم به همین راحتی نیست. عروس اگه نره حتی خانواده خودش ممکنه پشتش نباشند. ولی اگه داماد نره خونه پدرزنش حتی خانواده هایی هستند که باز هم دخترشون رو مقصر می دونند خانواده شوهرش که هیچی

واقعا زنهایی هستند که توی این شرایطند.

ترنج

عزیزم به همین راحتی نیست. عروس اگه نره حتی خانواده خودش ممکنه پشتش نباشند. ولی اگه داماد نره خونه پد ...

طلاق بگیره

مگه تو هرشرایط اسف باری زن مجبوره زندگی مشترکو ادامه بده

بکشونتش دادگاه ببینه چه جوری همین مرد تبدیل به یه موش میشه