2777
2789

اینجا درمورد نگرانی هاشون صحبت میکنن یکی نگرانیش و دغدغه اش کنکوره یکی همسرش یکی فرزندش ولی دلیل نمیشه چون اینجا همش درمورد یه موضوع حرف میزنه پس کل زندگیشو وقف اون موضوع کرده

به نظرم کاش کمتر درمورد دیگران تز میدادم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

اخه همینا مرده ک پشتشونو خالی کنه تازه یاد اه و نفرین‌میفتن زندگی جوانب دیگم داره مگ رسالت از افرینش ...

خوب خیلی از پدرومادرا هستن به بچه‌هاشون اجازه نمیدن بره دانشگاه اجازه نمیدن بره سرکار و اجازه نمیدن مستقل بشه اونا هم همه چیو فقط تو این میبینن که شوهر کنن و آزاد شن از زندانی که پدر و مادر براشون ساخته

متاهل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خیلی از پدرومادرا هستن به بچه‌هاشون اجازه نمیدن بره دانشگاه اجازه نمیدن بره سرکار و اجازه نمیدن ...

چرا دفاع میکنی از طرز فکری ک اشتباهه اینا از چاله درمیان میفتن توچاه طرز فکرت بدرد نمیخوره ریپ نزن

اینجا درمورد نگرانی هاشون صحبت میکنن یکی نگرانیش و دغدغه اش کنکوره یکی همسرش یکی فرزندش ولی دلیل نمی ...

ن اون ادما ک گفتی کنکور واینادهنون ی درصدن باقی فک میکنن رسالتشون فقط شوهر وتولید مثله

ن اون ادما ک گفتی کنکور واینادهنون ی درصدن باقی فک میکنن رسالتشون فقط شوهر وتولید مثله

من بازم رو حرفم هستم دغدغه هرکسی نشون دهنده تفکرات کل زندگی طرف نیست 

مگه ازدواج خوب و تحویل فرزند خوب به جامعه کم رسالتیه؟؟؟چرا میخواین هرجور شده سبک زندگی دیگران رو چون شبیه خودتون نیست زیر سوال ببرید

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

چرا دفاع میکنی از طرز فکری ک اشتباهه اینا از چاله درمیان میفتن توچاه طرز فکرت بدرد نمیخوره ریپ نزن

دفاع نکردم طرز فکرمم اصلا این نیست فقط داشتم مثال میزدم شاید اونا همچین ذهنیتی دارن برای خودشون داشتم مشکلات بعضی دخترا رو میگفتم که مجبور میشن برای فرار از اون مشکلات شوهر کنن، تاپیک زدی نظرمونو بگیم دیگه دوست نداشتی تاپیک نمیزدی چته دعوا داری؟؟؟ حتما باید بیایم بگیم تو درست میگی تا طرز فکرم درست باشهه؟؟؟ بله کارشون اشتباهه طرز فکرشان اشتباهه ولی به کسی ربطی نداره همین که طرز فکر شما درسته واسه یه ایران بسته که کل تاپیکت راجبه زن مطلقه‌ست

متاهل