2777
2789
به سلامتی میشه بیشتر توضیح بدین و اگه تهران هستین کدوم بیمارستان و دکتر اگه ممکنه لطفا 

عزیزم من اصفهان رفتم و دکترم توی یه بیمارستان خصوصی و نیمه خصوصی زایمان انجام میداد 

من فقط یه بار رفتم بیمارستان نیمه خصوصی ولی قبلش با دکترم حرف زدم که میخوام اپیدورال کنم گفت باشه در جریان بود شما هم یکی دو هفته قبل برید بیمارستانی  که قرار زایمان کنین و بگید میخوام اپیدورال بگیرم خودشون توضیح میدن

حتما انجام بدید خیلی خووووووب هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپیدورال کردم و عااااااالی بود فقط دو دقیقه درد موقع بیرون اوردن بچه اذیت شم روند زایمانم از ۹ شب تا ...

منم اصفهانم کدوم بیمارستان رفتید؟؟ دکترتون کی بود؟؟

بعد کمر درد نگرفتید میگن بعد اپیدورال کمردرد شدید میگیره آدم

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
منم اصفهانم کدوم بیمارستان رفتید؟؟ دکترتون کی بود؟؟ بعد کمر درد نگرفتید میگن بعد اپیدورال کمردرد شد ...

دکترم مهدی پور بود رفتم عسکریه من یه شب قبل از زایمان بستری بودم و خود زایمان که اتاق خصوصی گرفتم و همسرم پیشم بود دو تا ماما داشتم یکیش معاینه و فشار و قلب بچه رو چک میکرد یکی هم ورزشم میداد و خود دکتر بچه رو بدنیا اورد و کارهای بعدش رو انجام داد۱۴ میلیون شد 

اگه تکمیلی داشته باشین ۳ ،۴ تومن میشه

اصلا کمر درد نگرفتم چون توی پوست میزنن امپول رو تمام بدنم حس داشت

و اگه مثل سزارین توی نخاع میزدن باید سر درد و تهوع بعدش هم میگرفتم که خدارو شکر نداشتم

خلاصه عااااااالی بود 

کل زایمان ۲،۳ ساعت طول کشید و فقط زور اخری درد داشت همین

اره دیگه کلا قیدبچه دومو زدم

نه خب انشالله مثل من دومی رو اپیدورال میکنی توکل بر خدا

منم تو فکر اپیدورال نبودم دو هفته پیش بستری شدم ۴ روز زایشگاه بالای ۲۰ تا زایمان دیدم مردم از ترس رفتم تو فکر اپیدورال