2777
2789
عنوان

از زیرر سرم تاپیک میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم وضعش خوبه ولی هیچوقت پول ندارم 😂

😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
بابای منم وضعش خوبه ولی هیچوقت پول ندارم 😂

مثلا دیشب توی یکی از تاپیکا می گفت، کسایی که درس خوندن نهایتا توی شرکت خصوصی ماهی ۱۵ تومن میگیرن که خیلی کمه، بعد الان میگه پول نداشتم. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

وظیفش بود ببرتتت دکتر والا اصلا از این به بعد نیاید مامانت ببره ک

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
مثلا دیشب توی یکی از تاپیکا می گفت، کسایی که درس خوندن نهایتا توی شرکت خصوصی ماهی ۱۵ تومن میگیرن که ...

خب ارره گفتم دلیل نمیشه همیش

ه پول داشته باشم که

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

ببین درست نامزد هست ولی درستش این بود خانواده خودت تا خونه پدرت هستی ساپورت کنن یه خورده غرور داشته باش چون فردا بعد اینکه رفتی خونه خودت زیر یه سقف همین هار منت می‌کنه که خانواده ت یه دکتر هم نمی بردند ما تا نامزدیم خونه پدر همه چیمون با پدر هست یعنی حتی پول تو جیبی هم با پدرم هست تا بریم خونه شوهر البته اگر شوهر دوست داشت می‌تونه تو دوره نامزدی خودش پول و کادو بده ولی ما درخواست نمیکنم

عقد نیستم که نشونم نامزدیم صیغه

آهان انشاالله به زودی عقد کنین

خب ارره گفتم دلیل نمیشه همیش ه پول داشته باشم که

به طوری کلی همیشه توی حسابت پول بذار یه حداقلی رو داشته باش مثلا ۲ یا ۳ رو همیشه توی کارتت داشته باش، هزار اتفاقه‌ 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
ببین درست نامزد هست ولی درستش این بود خانواده خودت تا خونه پدرت هستی ساپورت کنن یه خورده غرور داشته ...

ن بابا بد عادت میشه والا ماها دیگه صیغه اینا نمی‌کنیم یه دفعه عقد میکنیم مثلا یه سال یا دوسال نامزد می‌مونیم خرج دکتر و فلان رو نامزد خودش میده