2777
2789
عنوان

از زیرر سرم تاپیک میزنم

120 بازدید | 41 پست

بلخره به نامزدم گفتم از کارش زد امد بردتم دکترر چون با مامانم دعوام شده بود نمیبردم کلا ۵۰ تومن داشتم بدبخت ۲ میلیون زد به کارتم ۶۰۰ تومنم پول دکترم داد از کاررشم زد خیلیی خجالت میکشم 

الانم زیر سرمم

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خوبه حداقل نامزد رو داری

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

تو همونی که دیشب با شرتک خونه دوستت بودی؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

چطور پول نداشتی، وضعت خوبه که...، پیاماتو دیدم توی تاپیکا

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خجالت میکششم مامان خودم نبردتم

نه عزیزم خجالت چرا اصلا بهش فکر نکن خب آدم شریک زندگی انتخاب میکنه برای همین روزا 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
چطور پول نداشتی، وضعت خوبه که...، پیاماتو دیدم توی تاپیکا

بابای منم وضعش خوبه ولی هیچوقت پول ندارم 😂

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
گفتم که چند رروزه سرکار نمیررم

خب یعنی هر وقت بری داری؟ از قبل چیزی نداشتی؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.