2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه تو خونم. بچه کوچیک دارم میره سرکار ماشینم میبره 

نمی تونم برم بیرون افسردگی  دارم حالم بده

دیشب دعوامون شد میگه دوباره ماشین نمی‌برم 

ولی دوباره برده پلیس راه میذاره میره یه شهر دیگه معلوم نیست کی بیاد 

همیشه تنهام کسی ندارم

چ حرفای بدی زدین حالا تو گفتی یااون؟

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

همیشه تو خونم. بچه کوچیک دارم میره سرکار ماشینم میبره نمی تونم برم بیرون افسردگی دارم حالم بدهدیشب ...

طرف داره سرکار میره تلاش میکنه شما فقط فکر تفریح خودتونید؟دم شما گرم واقعا 

طرف داره سرکار میره تلاش میکنه شما فقط فکر تفریح خودتونید؟دم شما گرم واقعا

خب چقدر تو خونه بمونیم 

کارم مثل یه جور تفریحه حاضرم صبح تا شب سر کار باشم ولی تنها تو خونه با بچه ها سر و کله نزنم

خب چقدر تو خونه بمونیم کارم مثل یه جور تفریحه حاضرم صبح تا شب سر کار باشم ولی تنها تو خونه با بچه ها ...

قدر نمیدونید برید از خانومای شاغل سختی کارشونو بپرسید 

کار سخته 

از زندگی لذت ببرید برید پارک 

فیلم ببینید بخوابید

خب چقدر تو خونه بمونیم کارم مثل یه جور تفریحه حاضرم صبح تا شب سر کار باشم ولی تنها تو خونه با بچه ها ...

این که فقط تایپ کردی، اسکرین شات رو بعد ارسال باید میگرفتی میذاشتی. نه قبلش که اصلأ معلوم نیس فرستاده شده یا نه