2777
2789
عنوان

از زیرر سرم تاپیک میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 41 پست
چند هفته دیگه میکنیم مرسی عزیزم

خوشبخت بشی

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
به طوری کلی همیشه توی حسابت پول بذار یه حداقلی رو داشته باش مثلا ۲ یا ۳ رو همیشه توی کارتت داشته باش ...

اره بابا بدبختی همه پولامو دادم جنس

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین درست نامزد هست ولی درستش این بود خانواده خودت تا خونه پدرت هستی ساپورت کنن یه خورده غرور داشته ...

من دررخواست نکرردم قضیه ررو گفتم خودش گف میام

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
ن بابا بد عادت میشه والا ماها دیگه صیغه اینا نمی‌کنیم یه دفعه عقد میکنیم مثلا یه سال یا دوسال نامزد ...

میگم‌هر کسی یه جوری کلن پدرم دوست ندارم تا وقتی خونه خودش هستیم به کس دیگه بگیم پول بده حتی طرف نامزد باشه ولی خوب میگم اگه نامزدت خواست پول یا کادو بستگی شعور طرف داره خواست بده اشکال نداره بد ه ولی ما درخواست نمکنیم

میگم‌هر کسی یه جوری کلن پدرم دوست ندارم تا وقتی خونه خودش هستیم به کس دیگه بگیم پول بده حتی طرف نامز ...

مونده به رسم ها دیگهه

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
مثلا دیشب توی یکی از تاپیکا می گفت، کسایی که درس خوندن نهایتا توی شرکت خصوصی ماهی ۱۵ تومن میگیرن که ...

والا چی بگم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
مثلا دیشب توی یکی از تاپیکا می گفت، کسایی که درس خوندن نهایتا توی شرکت خصوصی ماهی ۱۵ تومن میگیرن که ...

گلم این کاربر همون کاربر فزوعیخوقاق 15 ساله هسته با دهها کاربری فیک همه رو سر کار میذاره 

کاربری‌های کیکیخی و زنبامرام و فزوعی و الیییم و آلبالو_خانوم_زرنگ باقالیییم و yyyyyu اینا همه کاربری های فیکشه