2777
2789
عنوان

به زودی در ایران متخصص داخلی نخواهیم داشت !! :))))))

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 166 پست
حالا مهندسی ها حق دارن مهاجرت کنن  ولی خدایی پزشکا توی ایران مراجع کننده و درآمد بیشتری دارن ن ...

کدوم درامد

درامد ماهی ۲۰ تومن ۲۵ تومن چجور میشه ویلا و خونه ساخت؟

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستش اینترنه نه انترن اصن بیگاری به کنار درگیری فیزیکی که دیگه مردم میتونن نداشته باشن

درگیری ها تقصیر مردم نیست تقصیر کادر و نحوه اداره بیمارستانه و سرویس دهی فشل و افتضاح. شما بری ببینی  بیمار بدحالت به حال خودش ول شده درگیر نمیشی؟بخدا که میشی

قلب هم نخواهیم داشت  پرستار هم نخواهیم داشت.... خیلی از هر طرف تو هر زمینه ای داریم به فنا می ...

دقیقا. روزی 6 تا پرستار داره از ایران میره. استعفا میده و میره. بخشا رو دارن ادغام میکنن. یه شیفت 38 تا بیمار با 3 پرستار! این وضعیت واقعا وحشتناکه

شما نکران نباش  هرسال این همه پرستار و دکتر میرن دانشگاه فارغ التحصیل میشن هرچقدر برن بازم دک ...

همه اینایی هم که فارغ التحصیل میشن میرن

کسی نمیمونه یک نفر به فکر موندن نیست همه درحال رفتن هستن

من با چشمای خودم دارم میبینم

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

درگیری ها تقصیر مردم نیست تقصیر کادر و نحوه اداره بیمارستانه و سرویس دهی فشل و افتضاح. شما بری ببینی ...

درگیر نشن؟ کی گفته به حال خودش رها شده

حرفایی میزنیدا

حتی وقت ندارن یه لقمه ناهار بخورن

درگیری ها تقصیر مردم نیست تقصیر کادر و نحوه اداره بیمارستانه و سرویس دهی فشل و افتضاح. شما بری ببینی ...

ن تقصیر پرسنل هم نیس 

تقصیر نظام سیاسی بهداشتی کشوره ...

مگر یک نفر چقدر می‌تونه کار کنه ...وقتی ی نیرو شش تا مریض بدی قطعااااا و طبیعتاً کیفیت میاد پایین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

اواز دهل شنیدن از دور خوش است. اون برای پزشکای قدیمی هست نه الان

عزیزم فامیل خودمون رفت 

اینجا بود یه واحد بزرگ تو پاسداران داشت؛دوتا ماشین و رفاه کامل 

الان رفته سوئد اونجا بدترین شغلها که کارگرای ما اینجا حاضر به انجامش نیستن رو داره انجام میده یه واحد۳۰متری به زور خریده

تا دو سه سال هم نمیتونه بره سرکار باید دوباره بره درس بخونه و معادل سازی کنه مدرکش رو 

صرفا دلش خوشه مهاجرت کرده 

نمیگم مهاجرت بده نه اتفاقا خوبه ولی پزشکها وضعشون توی ایران از نظر مالی و پرستیژ شغلی واقعا بالاتره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

وقتی به هر پرستار هر. شیفت 10 تا بیمار میدن خب چیکار کنه معجزه کنه؟ مقصر کادر درمان هم نیست. مقصر مسئولینی هست که این وضعیت رو به وجود آوردن

درگیر نشن؟ کی گفته به حال خودش رها شده حرفایی میزنیدا حتی وقت ندارن یه لقمه ناهار بخورن

بله بارها دیدم رها شده نه به خاطر کمکاری کادر بلکه به خاطر کمبود نیرو و اداره نادرست بیمارستان و رفتار خشن کادر به علت فشار زیاد کاری و روانی 

عزیزم فامیل خودمون رفت  اینجا بود یه واحد بزرگ تو پاسداران داشت؛دوتا ماشین و رفاه کامل  ...

دوست برادر من رفت اونجا رزیدنتی خوند همون سال اول رزیدنتیش هم خونه ویلایی بزرگ تونست بخره هم یه ماشین هم زندگیش در معیشت کامل

حالا اینجا رزیدنت با درامد یکسالش چی میتونه بخره؟ یه گوشی آیفون هم نمیتونه بخره

ن تقصیر پرسنل هم نیس  تقصیر نظام سیاسی بهداشتی کشوره ... مگر یک نفر چقدر می‌تونه کار کنه ...و ...

دقیقا همینه دیگه. معلومه نیرو خسته و عصبی و خشن میشه بعد دو شیفت کاری پر استرس و فشار. ادمیزادن دیگه