2777
2789
عنوان

آمپول بیوتین بپانتین بایر

328 بازدید | 3 پست

بچه ها تا کسی استفاده کرده جواب بگیره؟

خیلی ریزش مو دارم گوشه های سرم خالی شده کلا

یکی میگه خوبه یکی میگه نه تورو خدا کمکم کنید

شب و روزم شده گریه دارم کچل میشم

زدنش ضرری نداره فقط باید شیش تا ک هفته ای ی دونه بزنی خوبه بیشتر نباید استفاده کنی 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

دوستم تو داروخونه کار میکنه دفعه اولی که از ریزش موم گفتم این امپولا رو که تا ۶ هفته ،هفته ای یه دونه، بود معرفی کرد گفت که تاثیر داره. از طرفی هم من دکتر تغذیه میرم باید روزی یه دونه قرص اهن بخورم ریزش موم خیلی کمتر شد . شما اول تا یک ماه قرص اهن بخور ببین ریزش موت چطوره شاید از کمبود اهن باشه. بعدش دوباره موهام شروع کرده ریختن به دکترم که گفتم همین امپول برام نوشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش متخصص پوست و مو

نیاز باشه توصیه می‌کنه 

باید علت ریزش موهات مشخص بشه بعد 

یه چیزی هم بگم یکی از اطرافیانم با این امپول و مکمل فیتو و چندین جلسه مزو و پی ارپی همچنان ریزش مو داره 😑

بنظرم اگه بخاطر کمبود ویتامین باشه مکمل و اینطور موارد می‌تونه موثر باشه در غیر این صورت فکر نکنم چندان کمک کنه 

برای همین میگم یه دکتر خوب پیدا کن و آزمایش و سونو انجام بده ببین علت ریزش از چیه مشکلات هورمونی و تنبلی تخمدان یا مثلا کمبود ویتامین یا هرچیز دیگه