2777
2789
عنوان

مادرشوهر فضول!!!

36 بازدید | 15 پست

یکی دو سال یه سری عروسک و وسیله خریده بودم برا سیسمونی که اگه بچه دار شدم استفاده کنم.. جا نداشتم همه رو گذاشتم تو نایلون مشکی و چسب زدم که کسی نره سر وسیله ها و بردم خونه مادرشوهرم گذاشتم تو یه کمد و کلیدش هم برداشتم.. یه هفته پیش اومده میگه در کمد خود بخود باز شده وامشب از بچه خواهرشوهرم فهمیدم که با مادر شوهرم رفتن وسایل دیدن... بنظرتون چه واکنشی نشون بدم؟؟ خیلی عصبانیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید توخونه خودت میذاشتی رفتی گذاشتی در کمد رو هم قفل کردی اونا هم فضولی کردن دیگه😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تازه گذاشتم خونشون

اگه حساس بودی که نبینن نباید میزاشتی کمد خونه یکی دیگه. گذاشتی قفلم کردی اونام فضولیشون گل کرده. ولی منم باشم یکی بیاد وسیله بزاره کمدم کلیدشم برداره ببره خوشم نمیاد. میگم‌ببره بزاره خونه خودش

میزاشتی خونه خودت زیر تختی تو انباری جایی یا رو بالکن،یا میبردی خونه خانوادت یا دوست بهتر بود تا ببری اونجا خوب مشخصه که اونا میرن ببینن چه خبره، بگو من فکر میکردم برای حریم خصوصی افراد ارزش قائل هستید و احترام میزارید، بگو شاید سر بریده توش بود شما نباید بدون اجازه دست میزدید، بگو اگر به خودم میگفتید شاید بهتون نشون میدادم ولی اینجوری خیلی ناراحت شدم و دلخور

اگه حساس بودی که نبینن نباید میزاشتی کمد خونه یکی دیگه. گذاشتی قفلم کردی اونام فضولیشون گل کرده. ولی ...

من نمیخواستم ببرم شوهرم گفت ببریم بعدم خونشون بزرگ تو کمد انباریشون گذاشتم.. 

میزاشتی خونه خودت زیر تختی تو انباری جایی یا رو بالکن،یا میبردی خونه خانوادت یا دوست بهتر بود تا ببر ...

آره فردا قرار شوهرم بره وسایل بیاره.. بهشون هم همینارو میگم..