2777
2789
عنوان

سر پیام خواهر شوهرم با شوهرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 47 پست
وااا امگار میخاسته شما پات کنده بشه از اونور با خواهرت رفت و امد نداشته باشی . وگرنه‌چه دلیل داره عل ...

سست عنصره اون موقعه واقعا عصبی شد پیاماشو خوند ولی بعد انکار خر شده باز 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه بی دلیل برداره فشحهای بد بنویسه بگه نمیزارم زندگی کنی و فلان ،تو واقعا برخورد نمیکردی با خواهرت& ...

مطمین باش بی دلیل نبوده

مگه نمیگی رفتهربوده قهر

صد در صد حرفایی بهشون زده یا چیزاییکه کفتی به گوششون رسونده الاتم چون خودش میدونه گند زده اینکارارو میکنه

عزیزم مردا خانوادشونو رها نمیکنن این ماخانما هستیم یکی به شورهرمون بگه بالای چشمت ابرو نصفش میکنیم م ...

اره به خدا خانواده من عین چی تحویلش میکیرن همیشه هم یه زری داره بزنه 

اره به خدا دقیقا ،من یه پسر چهار ساله دارم سر یه بحث به راحتی میگفتن طلاقش بده 

واسه اونا که فرقی ندارد همسرم یکبار جداشده بود یه بچه هم داشت دیدم بروز میگه اگه خیلی سخته برو بسلامت منم گفتم باشه من که نه بچه ای دارم نه هیچی میرم تو و این خانوادت بسم الله دیدم جوش آورد در خونه رو قفل کرد تازه قهرم کرد فکر میکنن کی هستن مگه همین مادرشوهرم دیشب خونه خواه شوهرم بودیم انواع و اقسام تیکه هارو بهم انداخت خداازش نگذره بدم آورد از مهمونی رفتن

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
مطمین باش بی دلیل نبوده مگه نمیگی رفتهربوده قهر صد در صد حرفایی بهشون زده یا چیزاییکه ک ...

خوب هر چی بگه مشکل منو شوهرم به اون ربطی نداشته فک کن داداش من برداره بهش پیام بده فشح بده به خدا آسمون میاره زمین ،انگار من زنش نیستم مادر پسرشم اینجوری هرکس بلند شه که یه چیز چیز میخواد بهم بگه آینم که شلغم 

یا خدا ،چند سالشه؟؟

۱۲سال دختره ماباهم مشکلی نداریم اگر مادرشوهرم بذاره 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
۱۲سال دختره ماباهم مشکلی نداریم اگر مادرشوهرم بذاره 

همون دیگه اگه فتنه ها بزارن ،حالا خوبه بچه هم نگه میداری باز آنقدر پر روعه ،شوهر منم همینه خونه به نام من ،خودمم شاغل هستم همیشه کمک خرجی ام تو خونه بازم پر روعه 

همون دیگه اگه فتنه ها بزارن ،حالا خوبه بچه هم نگه میداری باز آنقدر پر روعه ،شوهر منم همینه خونه به ن ...

بیشتر حسودیش میشه من ۲۶سالمه اون پنجاه و خورده ای مثلاً میگه چرا برای زنت لباس میخری چرابراش تولد میگیری پولات تموم میشه یا به دخترم میگن اون که بدنیا نیاورده تو رو هرچی میخوای بهش بگو اون که مادرت نیست بهت غذا میده؟؟چرا آنقدر درس می‌خونی میخواد تو رو عذاب بده میگه درس بخون یا مثلاً نشسته میگه تو هرچقدر هم دوسش داشته باشی بازم زن با باشی بچه دارکه بشی دیگه دوسش نداری یا میگه دلت براش نمیسوزه یبارهم گفت خدا میبینه تو رو بهت بچه نمیده 

خیلی دلمو میسوزونه هیچوقت دلم باهاش صاف نمیشه هیچوقت 

بیشتر حسودیش میشه من ۲۶سالمه اون پنجاه و خورده ای مثلاً میگه چرا برای زنت لباس میخری چرابراش تولد می ...

مطمئن باش همینا نمیزارن اون بچه هم اکی بشه باهات وقتی بچه خودت به دنیا بیاد میخوان وسط فتنه کنن