2777
2789
عنوان

سر پیام خواهر شوهرم با شوهرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 47 پست
بیشتر حسودیش میشه من ۲۶سالمه اون پنجاه و خورده ای مثلاً میگه چرا برای زنت لباس میخری چرابراش تولد می ...

چقدر عوضی. نمیفهمه داره به نوه خودش و اون طفل معصوم بد میکنه و زجرش میده. یعنی حاضره نوه اش رو فدا کنه تا دو تا درگیری و دعوا بندازه توی زندگی تو.

بهش بگو این حرفا رو که میزنی من برام اهمیتی نداره ولی نوه خودت رو اذیت و ناراحت میکنی. یعنی حاضری بخاطر چزوندن من، نوه ات رو آزار بدی؟!! بشور پهنش کن بابا

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
مطمئن باش همینا نمیزارن اون بچه هم اکی بشه باهات وقتی بچه خودت به دنیا بیاد میخوان وسط فتنه کنن

چی بگم خدا بزرگه من روراستم دیگه خداخودش کمکم کنه

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عوضی. نمیفهمه داره به نوه خودش و اون طفل معصوم بد میکنه و زجرش میده. یعنی حاضره نوه اش رو فدا ک ...

حوصله حرف زدن باهاش رو ندارم چه برسه به اینکه بخوام باهاش بحث کنم من ریسمونم رو صاف انداختم هیچ کمبودی نذاشتم براش و نمی‌ذارم خودش داره میبینه نیازی به تأیید مادربزرگش نداریم چون ماباهم خوبیم ولی خدا یجایی جوابشو میده نفرینشم نمیکنم چون دست که بشکنه وبال گردنه 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...