2777
2789

من دو‌ماه پیش با شوهرم بحثم شده بود چند روز قهر بودیم قهر کردن بود رفته بود از خونه ،حالا نمی‌دونم کدوم جهنمی بعدش که آشتی کردیم دیدم خواهر شوهرم یک پیام پر فشحهای بد بهم داده اخرشم نوشته بود من نمیزارم زندگی کنی و زندگیتو بهم میزنم ،منم دستام میلرزید اصلا انتظار پیام نداشتم ،بعد زنگ زدم شوهرم گفت جوابشو نده و مثلا طرفداری منو کردن بود زنگ زده بود مامانش که این چه پیامی بود داده ،حالا من پیش شوهرم نبودم نمی‌دونم راست میگه یا دروغ ،بعد اومد خونه گفت جوابشو خنده  و من خودم به حسابش میرسم ،دیگه خواهر مثل اون ندارم و قطع ارتباط میکنم باهاش  ،حالت بعد دو ماه گوشیش موند خونه منم برداشتم نکاه کردم دیدم امرو‌ز باهاش حرف زده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه برنامه داره همراه من میشه ببینی طرف با چه شماره ای چند دقیقه صحبت کرده رفتم داخل اون دیدم کلا از اپن موقعه باهم در تماس بودن همبشه به من الکی میگفت ،بعد بهش گفتم چرا بهش زنگ زده بودی گفت کار داشتم باهاش ،نمیتونم بخاطر تو با خواهرم حرف نزنم 

اون مشکل شما دو‌تاس،طرف اونو میگرفت توجیه میکرد ،چقدر بی غیرته این بشر اونهمه بهم فشح داد خواهرش انکار نه انکار 

عزیزم خودت باید خواهر مادرش یکی میکردی 

😂😂

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
یه برنامه داره همراه من میشه ببینی طرف با چه شماره ای چند دقیقه صحبت کرده رفتم داخل اون دیدم کلا از ...

خواهرش به خودت پیام داده بود و فحشت داده بود یا به شوهرت پیام داده و تو رو فحش داده؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
یه برنامه داره همراه من میشه ببینی طرف با چه شماره ای چند دقیقه صحبت کرده رفتم داخل اون دیدم کلا از ...

واااا خب میگفتی اگه مشکل منه پس بیخود کردی به من گفتی جوابشو نده و ...

من خودم بلد بودم چی بگم بهش

خواهرش به خودت پیام داده بود و فحشت داده بود یا به شوهرت پیام داده و تو رو فحش داده؟ 

به من پیام داده ،بعد به شوهرمم زنگ زده که چرا آشتی کردی رفتی باید طلاقش میدادی 

وااا امگار میخاسته شما پات کنده بشه از اونور با خواهرت رفت و امد نداشته باشی . وگرنه‌چه دلیل داره علکی بهت بگه منم قطع رابطه کردم . چقدر دو روروعه شوهرت

این بیشور گفت هیچی نگو من درستش میکنم 

اشتباه کردی منم این اشتباه کردم شد درس عبرت سری بعد مادر خواهرشو اسیر کردم برای همیشه لالش کردم چنان مغلطه ای راه انداختم...ولییی با خودم میگم کاش میزاشتم میرفتم بیشتر مبسابیدمش