2777
2789
عنوان

میخام از شوهرم شکایت کنم 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 118 پست
شما میگی نمیخام جدا شم پس چرا دنبال پرونده ایپسر عمو منم دست زنشو شکست 😑😑😑خاک برسرشمامورا اومدن ب ...

میگم میخام جدا شم کی گفتم نمیخام؟!

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
من وقتی پامو عمل کردم بهم میگفتن کله پاچه و سمنو و سنجد و اینا بخور.. شماهم یکم غذای مقوی بخور حداقل ...

نه کسی هست بهم برسه نه کارام رو بکنه با بچه میوفتم گوشه خونه تا عصر اون عوضی بیاد بلکه یک لیوان آب بده دستمون...که نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان میخام شکایت کنم ازش دیگه جدی ام۹ ساله کتک خوردم خیانت دیدم تو دو تا بارداری بدترین کتکا و ...

احتمالا بخاطر اعتیادش اینجوری شده یا مشکلی تو بچگی داشته وگرنه این رفتارا عادی نیس. تصمیم درستی گرفتی عزیزم.ولی باید خیلی محکم پای تصمیمت وایسی چون راه درازی در پیش داری و خیلی قراره سختی بکشی ولی اخرش قشنگه.

البته همه اینا تجربیات شخصی خودمه،هرکسی صلاح خودشو بهتر میدونه

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

احتمالا بخاطر اعتیادش اینجوری شده یا مشکلی تو بچگی داشته وگرنه این رفتارا عادی نیس. تصمیم درستی گرفت ...

درست میگی گلم

آره از بچگی این رفتار هارو داره و هزاران رفتار دیگه که واقعا باعث تعجبه 

اهاپس برو پروندتو باز کن ..حتمن ی متخصص ارتوپد برو تشخیص میده تو عکس پزشک قانونی هم برو ...بزن رو پر ...

توروخدا دعا کنید برام

ازش میترسم

ن معلوم نیس. پا ک بشکنه چ جوری از عکس معلومه یکی زده یا افتادی.همون موقع بیمارستان بابد شکایت میکردی

پزشک قانونی حتی میتونه تشخیص بده خودزنی کردی یا یکی دیگ زده،یا طرف از کدوم سمت بهت حمله کرده و شدت ضربه چقد بوده و...

برو با صورت جلسه پزشکی قانونی اونجا بگو اینطوری شده علت نیامدنت بعد برسی میکنه نامه مینویسه چقدرجراحت اینا زده اون نامه پلمپش ارزش داره باز نکنیا 

بعد برو شکایت کن اون نامه ام بزار چای امن ببر تو دادگاه نشون بده 

شاهد نمیخواد چرته تو خونه کی شاهد هست زن ومرد مگه کس غریبه ام هست بگی شاهد اون نامه برد توعه 

حتی طلاق نمیگیری دیه بگیر درس عبرت شه 

۹ سال سوختی نفهمید یبار هم جدی برخورد کن شاید آدم شد 

افتاد به پات نره زندان 

ولی نترس برو جلووو چون بد زدته 

یه سیلی یا مشت نیستی بگی باشه دفعه بعد جونت در خطره حداقل چیزی هم شد یه مدرکی باشه این روانیه

شکایت نکردم چون پول نداشتم چون درد امونم نمی‌داد چون بچم میخاس بره مدرسه و کوچولوعه از این عنتر هم و ...

همینارو و تمام تهدیداشو تو دادگاه بگو.اگ بتونی مدرکی ازش گیر بیاری ک چ بهتر

برو با صورت جلسه پزشکی قانونی اونجا بگو اینطوری شده علت نیامدنت بعد برسی میکنه نامه مینویسه چقدرجراح ...

می‌دونی از چی میسوزم؟

۹ سال بدترین ظلم هارو در حقم کرده کم نداشته از ظلم

کتک خیانت دروغ عذاب روحی فحش تهمت توهین تهدید آبرو ریزی

یکماه و نیمه افتادم گوشه خونه انگار نه انگار نمیگه کنه کردن شکسته اینجوریت کردم..هیچکس نیست بهم برسه بچه کوچیک دارم صبح تا شب گرسنه ایم اینم آب دستمون نمیده برا خودش میپزه میخوره اهمیتی ندارد براش و میگه تقصیر خودته چون داد زدی رفته دعا گرفته نرم شکایت کنم یا جدا شم خاک بر سر

تازه مسخرمم می‌کنه میگه برو سر چهار راه با عصا بشین روتو بکش بهت پول زیاد میدنا 

ببین چقدر وقیحه عوض پشیمونیشه

ینی قلبم شکست

نه قیافم بده نه اخلاقم نه بدنم 

بهترین و شیرین ترین بچه دنیا و براش آوردم با بد و خویش ساختم این شد جواب من!! تا الان آنقدر احساس بیچارگی نکرده بودم

پزشک قانونی حتی میتونه تشخیص بده خودزنی کردی یا یکی دیگ زده،یا طرف از کدوم سمت بهت حمله کرده و شدت ض ...

توروخداااا؟؟؟وای کاش اینجوری باشه واقعا خدایا