2777
2789
عنوان

مشکل دارم سر مهریه

243 بازدید | 29 پست

سلام دوستان خواستگار برام اومده آدم های خوبی هستن ولی مهریه رو میگن 5 یا 7 تا سکه بابام 14 تا هم قبول نمیکنه نمیدونم چیکار کنم.یکی راهنماییم کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴ یا ۱۱۰ تا عرف قانونی که میگن

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
حق با خانوادته  اینجا ایرانه و تنها پشتوانه دختر مهریه

ولی خواهر من مهریه اش 114 تا سکه هست میخوان جدا بشن سه ساله اومده اینجا شوهرش یه سکه هم نمیخواد بده.چه فایده

۵ تا دیگه خیلی کمه ۱۴ تاخوبه

قبول نمیکنن.آخه نمیخوام به خاطر مهریه اخلاق طرف رو نادیده بگیرم.سر مهریه بهم بزنیم اونوقت برم با یه بداخلاق مهریه بالا بده زندگی کنم؟ 

ولی خواهر من مهریه اش 114 تا سکه هست میخوان جدا بشن سه ساله اومده اینجا شوهرش یه سکه هم نمیخواد بده. ...

فرقش فقط برا جدا شدن نیس انشالله خوشبخت بشید همیشه ولی اگه خدانکرده مرد فوت کنه خانوادش میان همه چیو که با تلاش بدست آوردین میگیرن اگه مهریتون زیاد باشه اقلا یکمی از اموال هم براتون میمونه

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی