2777
2789
عنوان

مشکل دارم سر مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 29 پست
یه وکیل خوب بگیرین ک قرار نباسه 3 سال حیرون بشه 

وکیل خوب پول زیاد میخواد.الان وکیل 50 60 تومن کمتر نیست از کجا بیاره؟؟ رو چه اطمینان که مهر بده؟وقتی شغلش درآمدش پایینه دادگاه نمیگه برو گدایی کن بده دادگاه کوتاه میاد.دادگاه گفته شغل درستی نداره که براش کسر از حقوق بزنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارترجان یکی از دوستان یه توضیح درستی دادن بخون، صرفا گرفتن مهریه برای جدایی و... نیست این مهریه پشتوانه شماست برای یه مواقعی ک دور از جون همسر‌فوت میکنه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ولی خواهر من مهریه اش 114 تا سکه هست میخوان جدا بشن سه ساله اومده اینجا شوهرش یه سکه هم نمیخواد بده. ...

پدرتون درست میگن چون آینده را درنظر میگیرن… متاسفانه توی این کشور خانم‌ها هیچ حق و حقوقی ندارن و تنها مهریه هست که بعضی جاها به دردشون میخوره البته نه همیشه.…  زندگی فراز و نشیبهای زیادی داره و هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست خانمی را میشناختم که رابطه ش با شوهرش عاشقانه بود و موقع عقد بخاطر مهریه با مادرش بحث و دعوا کرده بود ولی به اصرار مادرش حدود ۱۰۰ سکه ( دقیق نمی‌دونم شاید ۸۰ تا) براش تعیین کردن بعد از چند سال شوهرش متاسفانه در یک حادثه کشته شد و خانواده همسرش صاحب همه چیز شدن طوری که بیچاره حتی هزینه بچه هاشو نمیتونست تامین کنه. و خودش به من گفت اینجا بود‌که مهریه م به دردم خورد و مهریه م را از اموال شوهرم گرفتم و تونستم بچه ها را اداره کنم و می گفت حالا قدردان مادرمم و همیشه به دخترها توصیه می کنم که بدون مهریه ازدواج نکنن… پس به حرف پدرتون گوش کنید و درصورتیکه براتون مهریه به این سبکی تعیین میکنن ازدواج با اون آقا را قبول نکنین. موفق باشید🌹

وکیل طی کنید اول نتیجه بعد پول بالاخره قسط یندی ک میکنن

از چیش قسط بندی کنه.آدم علاف و بی مسئولیت چی داره بده؟خواهرش تو قوه قضائیه کار میکنه الان اوستا شده تو احکام قصایی

الان چندوقته دست اوناس؟ خواهرت تونسته کنار بیاد؟ هفته ای چندروز بچه میاد پیش مادرش؟

دو ساله دست اوناست.خواهرم مجبوره کنار بیاد.از وقتی بردتش خواهرم ندیده بچشو.چون شهرستانم هست بدتره