2777
2789

من همسرم سه‌شنبه از ساعت ۱۱ صبح تا ۲:۳۰بعد ظهر ک سرکار میشه با ی شماره حرف زده من امروز زنگ زدم طرف زن بود بعد با گوشی شوهرم زنگ زدم جواب دادو کرف نزد بعد شوهرم تا ااون جواب داد گف من نمیشناسمش حرف نمیزنم بعد اون زود قطع کردو منم رفتم پدر شوهرمو اوردم گف فردا میره از دادگاه نامه میگیره و میره پرینت درمیاره ک طرف کیه

حالا من پرینتو گرفتم سیم‌کارت ب نام ی مرد بود ینی شوهر اون زنه بود 

بعدش باید چیکار کنم؟برم شکایت کنم ازش ک بیاد بگه چیه قضیه یا اگه اشنا باشه برم درخونشون سلیطه بازی دربیارم

(درضمن شوهرم میگ من حرف نزدم باکسی یعنی ب گردن نمیگیره)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم یه سوال تا اونجایی که من میدونم

کسی نمیتونه اسم صاحب سیم کارت دربیاره

مگر اینکه با دستور قضایی این کار کنه 

بعد هزینه باید پرداخت کنه در قبالش درسته 

از سمت قانون مدرکی برای خیانت نیست ثابت هم کنی حرف زدن چون مشخص نیست محتوای حرفشون چی بوده مدرک مهمی نیست بنظرم اگه زنه شوهر داره بتونی خونشو پیدا کنی به شوهرش یجوری بفهمونی زنشو جم کنه بهتره...در کل مقسر این داستان تو نیستی که تو بتونی چیزیو درست کنی آخر و عاقبت این کار یا شوهرت باید به خودش بیاد و مثل آدم زندگی کنه یا بره پی مسخره بازیش

ببخشید عزیزم یه سوال تا اونجایی که من میدونم کسی نمیتونه اسم صاحب سیم کارت دربیاره مگر اینکه با دس ...

منم نمیدونم ولی پدرشوهرم ک از کارای قضایی سردرمیاره میگه میشه وقتی دستورقضایی صادربشه 

منم نمیدونم ولی پدرشوهرم ک از کارای قضایی سردرمیاره میگه میشه وقتی دستورقضایی صادربشه 

الان پدرشوهرتون رفتن صاحب خط دراوردن ؟

یا با دستور قضایی این کار و کردن ؟

بعد هزینه در قبالش دادن ؟

از سمت قانون مدرکی برای خیانت نیست ثابت هم کنی حرف زدن چون مشخص نیست محتوای حرفشون چی بوده مدرک مهمی ...

میدونی ک وقتی سیم کارت میگیرن برای اینکه سیم کارت ب اسم طرف ثبت بشه باید اطلاعات اونو وارد کنن حتی ادرسشو 

ولی من بدونم ک‌طرف کیه ننشو ب عزاش میشونم

میدونی ک وقتی سیم کارت میگیرن برای اینکه سیم کارت ب اسم طرف ثبت بشه باید اطلاعات اونو وارد کنن حتی ا ...

بنظرم ادرسشو پیدا کنین برین در خونش به مرده بگین این خط مال شماست و دست کیه؟از این ساعت تا این ساعت داشته باشوهر من حرف میزده