تاپیک دلی هست و اگر مایل بودید بخونی
راستش متوجه شدم این موضوع برای اکثر افراد دچار سو تفاهم و دیدگاه غلط شدع و افکاری از این قبیل با فکر کردن ب این موضوع ب ذهن ها خطور میکنه
ما هرچی بخایم خب پس با قانون جذب و کائنات میتونیم داشته باشیم پس خدا این وسط (استغفرالله) چکاره هست ؟چونکه میگن من فکر میکنم همه چیز رو خودم میتونم خلق کنم و ب وجود بیارم و اهمیت خداوند رو در این موضوع خیلی ها هستن نادیدع میگیرن و میگن خب خودم باعث شدم با تفکرم فلان اتفاق رو جذب کنم
یا ب عنوان مثال خیلی ها نعوذ بالله میگن خدا در اختیار ماست و با این قانون جذب یا کائنات میتونیم از خدا هرچی بخایم رو فوری بهمون بده
یا استغفرالله گاهی شنیدم ک افراد میگن خدا همون کائنات هست وخدا و کائنات رو باهم یکی میدونن
یک سری افراد در رابطه با قانون جذب و کائنات دچار سو تفاهم میشن و برداشت های غلطی از این قبیل ممکنه داشته باشن
اما واقعیت چیست؟
یکبار برای همیشه و همیشه اینو توی ذهنتون بسپارید ،خداوند میفرماید خلقت اسمان ها و زمین و هرچیزی میان آن دو است را در ۶ روز افریدم ،منظور از هرچیزی میان ان ها است چیست؟ منظور همین خلقت های بی نهایت خداست ک همه و همه جزو کائنات محسوب میشن، هرچیزی میان اسمان ها و زمین است مالک همه این ها خداوند هست اعم از جانوران ،گیاهان، خورشید ،زمین ستارگان همه و همه رو خداوند خلق کرده اینو یادتون باشه تمامی خلقت ها،( انسان ،گل ،گیاه، حیوانات، زمین ،خورشید، همه و همهههه ی افریده شده ها دارای انرژی هستند یعنی هرچیزی دارای انرژی هست و این اثبات شده و خداوند این انرژی رو میان تموم افریده هایش قرار داده ،گاهی این انرژی ها از درک و دید ما مخفی هستند مثل اینکه کنار ی ادم میشینی و انرژی و حال اون ب تو انتقال پیدا میکنه و تو اون انرژی رو شاید با چشم نبینی ولی فرکانس و انرژی اون ادم ب تو منتقل میشه این ی مثال کوچیک از انرژی بود حالا میخام درمورد این انرژی ک همین کائنات هستند رو براتون باز کنم، کائنات جزو نعمت هایی هست ک خداوند خلق کرده ،کائنات دارای انرژی هستند ،خداوند خودش کائنات رو خلق کرده و قانون عملکرد کائنات رو در قران کریم توضیح داده ،مثال : شکر گزار باشی نعمتت افزون میشه ،ایا پاداش نیکی جز نیکی کردن است؟ ، هر عمل و نیتی ب خود انسان برمیگردد، برای تمامی مردم طلب خیر کنید ،خب ببینید اینا ی سری مثال هایی از همین قانون جذب هست ک تو هرچه کنی ب خود کنی...خداوند خودش فرمول کار با همین فرکانس و کائنات رو در قران گفته ،و اینو بدونید هرچیزی ک در اطراف ما هست همه چیز در گردش هست و همین کائنات هم ب سبب گردشی ک دارند باعث میشه اون انرژی ک از تو میگیرن دوباره ب خودت برگردونن یعنی این سیستم خلقت خداست ک برای برقراری عدالت این کائنات رو خلق کرده ک از اول تموم چیزی ک خودت خلق میکنی رو ب خودت برمیگردونه و همین یکی از نشانه های مهربانی و نعمت های بی نهایت خداست ،خیلی جالبه ک خودش کائنات رو خلق کرده و خودش هم درموردش توضیح داده ک ای انسان این کار هارو انجام بده تا خودت توی دردسر نیوفتی
اینم بدونید ک وقتی شما توسط همین قانون جذب یا کائنات چیزی جذب میکنید تمام این ها با اذن خداوند صورت میگیره ،یعنی چی؟ بعنی اینکه شاید بار ها پیش اومده ک مثلا ی خواسته ای داشتی و گفتی خب من با قانون جذب بیام اینو جذبش کنم و بهش برسم ،اما با کلی تلاش و استمرار توی اون خواسته ات بهش نرسیدی میدونی چرا؟؟؟, چون اولا تموم این قانون جذب و فرکانس و کائنات تحت سلطه خداوند هستند و تا خداوند نخاد اون خواسته ب دست تو نمیرسه ،درکل بخام بگم خواسته ای رو داشتی ونوشتی و تجسم کردی و درواقع تو انرژی و پیام درونی خودت رو ب کائنات ارسال کردی کائنات پیامت رو گرفتند و زیر نظر مصلحت خداوند و طبق اذن خداوند خواسته ی تو برات فراهم میشه اگر که خداوند ب کائنات اجازه بده اون رو ب تو میدن ..پس ته تمام خواسته ها ب صلاح و اذن خداوند ختم میشه دوست من!
اینم بدونین تلاش و کوشش شما در رابطه با خواسته تون میتونه برای جلب رضایت و اذن خداوند خیلی تاثیر داشته باشه ،مثلا تو پول میخای و پیام و انرژی پول خواستن خودتو ب دست کائنات میرسونی و در ازای خواسته ات قدم هایی برمیداری و تلاش میکنی و خداوند وقتی میبینه ک تو تلاش میکنی قطعا کمکت میکنه ،اما باید اصولی رو ب یاد داشتع باشی ک از یاد خدا هرگز غافل نشی
ی چیز جالب دیگ هم بهتون بگم توی علم ان ال پی ک درمورد همین کائنات هست اگ دقت کنید برای دریافت خواسته همیشه کسایی ک میخان ب خواستشون برسن ب خداوند اول متصل میشن یعنی چی؟, یعنی اول میگن در جهت خیر و لطف خدا من ماشین دارم ،این ی نوع قانون جذب هست ک اصل یاد خداوند رو ب همراه داره و این جور مواقع اتفاقا خیلی تاثیرش بیشترع درکل بخام بگم وقتی ک برای خداوند اهمیت و ارزش قائل بشی و اون رو سرتیتر تموم خواسته هات قرار بدی و موقع جذب یک خواسته خداوند و لطف و اجازه اش رو در نظر بگیری و ازش کمک بخای مطمعن باش کمکت میکنه و میتونی ب بهترین ها برسی