2777
2789

تاپیک دلی هست و اگر مایل بودید بخونی

راستش متوجه شدم این موضوع برای اکثر افراد دچار سو تفاهم و دیدگاه غلط شدع و افکاری از این قبیل با فکر کردن ب این موضوع ب ذهن ها خطور میکنه 

ما هرچی بخایم خب پس با قانون جذب و کائنات میتونیم داشته باشیم پس خدا این وسط (استغفرالله) چکاره هست ؟چونکه میگن من فکر میکنم همه چیز رو خودم میتونم خلق کنم و ب وجود بیارم و اهمیت خداوند رو در این موضوع خیلی ها هستن نادیدع میگیرن و میگن خب خودم باعث شدم با تفکرم فلان اتفاق رو جذب کنم 

یا ب عنوان مثال خیلی ها نعوذ بالله میگن خدا در اختیار ماست و با این قانون جذب یا کائنات میتونیم از خدا هرچی بخایم رو فوری بهمون بده 

یا استغفرالله گاهی شنیدم ک افراد میگن خدا همون کائنات هست وخدا و کائنات رو باهم یکی میدونن 

یک سری افراد در رابطه با قانون جذب و کائنات دچار سو تفاهم میشن و برداشت های غلطی از این قبیل ممکنه داشته باشن 

اما واقعیت چیست؟ 

یکبار برای همیشه و همیشه اینو توی ذهنتون بسپارید ،خداوند میفرماید خلقت اسمان ها و زمین و هرچیزی میان آن دو است را در ۶ روز افریدم ،منظور از هرچیزی میان ان ها است چیست؟ منظور همین خلقت های بی نهایت خداست ک همه و همه جزو کائنات محسوب میشن، هرچیزی میان اسمان ها و زمین است مالک همه این ها خداوند هست اعم از جانوران ،گیاهان، خورشید ،زمین ستارگان همه و همه رو خداوند خلق کرده  اینو یادتون  باشه تمامی خلقت ها،( انسان ،گل ،گیاه، حیوانات، زمین ،خورشید، همه و همهههه ی افریده شده ها دارای انرژی هستند یعنی هرچیزی دارای انرژی هست و این اثبات شده و خداوند این انرژی رو میان تموم افریده هایش قرار داده ،گاهی این انرژی ها از درک و دید ما مخفی هستند مثل اینکه کنار ی ادم میشینی و انرژی و حال اون ب تو انتقال پیدا میکنه و تو اون انرژی رو شاید با چشم نبینی ولی فرکانس و انرژی اون ادم ب تو منتقل میشه این ی مثال کوچیک از انرژی بود حالا میخام درمورد این  انرژی ک همین کائنات هستند رو براتون باز کنم، کائنات جزو نعمت هایی هست ک خداوند خلق کرده ،کائنات دارای انرژی هستند ،خداوند خودش کائنات رو خلق کرده و قانون عملکرد کائنات  رو در قران کریم توضیح داده ،مثال : شکر گزار باشی نعمتت افزون میشه ،ایا پاداش نیکی جز نیکی کردن است؟ ،  هر عمل و نیتی ب خود انسان برمیگردد، برای تمامی مردم طلب خیر کنید ،خب ببینید اینا ی سری مثال هایی از همین قانون جذب هست ک تو هرچه کنی ب خود کنی...خداوند خودش فرمول کار با همین فرکانس و کائنات رو در قران گفته ،و اینو بدونید هرچیزی ک در اطراف ما هست همه چیز در گردش هست  و همین کائنات هم ب سبب گردشی ک دارند باعث میشه اون انرژی ک از تو میگیرن دوباره ب خودت برگردونن یعنی این سیستم خلقت خداست ک برای برقراری عدالت این کائنات رو خلق کرده ک از اول تموم چیزی ک خودت خلق میکنی رو ب خودت برمیگردونه و همین یکی از نشانه های مهربانی و  نعمت های بی نهایت خداست ،خیلی جالبه ک خودش کائنات رو خلق کرده و خودش هم درموردش توضیح داده ک ای انسان این کار هارو انجام بده تا خودت توی دردسر نیوفتی   

اینم بدونید ک وقتی شما توسط همین قانون جذب یا کائنات چیزی جذب میکنید تمام این ها با اذن خداوند صورت میگیره ،یعنی چی؟ بعنی اینکه شاید بار ها پیش اومده ک مثلا ی خواسته ای داشتی و گفتی خب من با قانون جذب بیام اینو جذبش کنم و بهش برسم ،اما با کلی تلاش و استمرار توی اون خواسته ات بهش نرسیدی میدونی چرا؟؟؟, چون اولا تموم این قانون جذب و فرکانس و کائنات تحت سلطه خداوند هستند و تا خداوند نخاد اون خواسته ب دست تو نمیرسه ،درکل بخام بگم  خواسته ای رو داشتی و‌نوشتی و تجسم کردی  و درواقع تو  انرژی  و پیام  درونی خودت رو ب کائنات ارسال کردی کائنات پیامت رو گرفتند و زیر نظر مصلحت خداوند و طبق اذن خداوند خواسته ی تو برات فراهم میشه اگر که خداوند ب کائنات اجازه بده اون رو ب تو میدن ..پس ته تمام خواسته ها ب صلاح و اذن خداوند ختم میشه دوست من! 

اینم بدونین تلاش و کوشش شما در رابطه با خواسته تون میتونه برای جلب رضایت و اذن خداوند خیلی تاثیر داشته باشه ،مثلا تو پول میخای و پیام و انرژی  پول خواستن خودتو ب دست کائنات میرسونی و در ازای خواسته ات قدم هایی برمیداری و تلاش می‌کنی و خداوند وقتی میبینه ک تو تلاش میکنی قطعا کمکت میکنه ،اما باید اصولی رو ب یاد داشتع باشی ک از یاد خدا هرگز غافل نشی 

ی چیز جالب دیگ هم بهتون بگم توی علم ان ال پی ک درمورد همین کائنات هست اگ دقت کنید برای دریافت خواسته همیشه کسایی ک میخان ب خواستشون برسن ب خداوند اول متصل میشن یعنی چی؟, یعنی اول میگن در جهت خیر و لطف خدا من ماشین دارم ،این ی نوع قانون جذب هست ک اصل یاد  خداوند رو ب همراه داره و این جور مواقع اتفاقا خیلی تاثیرش بیشترع  درکل بخام بگم وقتی ک برای خداوند اهمیت و ارزش قائل بشی و اون رو سرتیتر تموم خواسته هات قرار بدی و موقع جذب یک خواسته خداوند و لطف و اجازه اش رو در نظر بگیری و  ازش کمک بخای مطمعن باش کمکت میکنه و میتونی ب بهترین ها برسی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچیزی دارای انرژی هست تموم این سابمینال قانون جذب کائنات همه و همه انرژی هست ک خداوند خلق کرده عزیز ...

من ساب و قبول دارم ولی اینم میگم همه اینا به اراده خداست و تا خدا نخواد چیزی اتفلق نمیفته

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

خدا وجود داره اصلا؟ این روزا برام خیلی کمرنگه

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

تو ازش دور شدی

چطوری نزدیک شم؟ چکار کنم

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

چطوری نزدیک شم؟ چکار کنم

تا حالا ب سمتش قدمی برداشتی اصلا؟ ک وجودت سرتاسر ارامش شه که امیدوار شی؟؟؟ 

برو سجادتو پهن کن وضو بگیر بشین نماز بخون باهاش درد دل کن و اشک بریز و بگو من ازت کمک میخام منو رها نکن و تو پناهم باش و تویی پوشاننده عیب ها تویی امرزنده گناهان تویی روزی دهنده ی بی حساب .....بگو تو دستمو نگیری کی بگیره؟ تو کمک نکنی کی کمک کنه؟ بگو اومدم سمتت دست رد ب سینم نزن😔با خلوص نیت باهاش حرف بزن کمکت میکنه شک نکن