2777
2789
اره ولی باید امنیو سنتز بری و ۱۵ هفته باشی  نمیخام تا اونموقع صبر کنم چون مطمعنم مشکل داره&nbs ...

از کجا انقدر مطمئنی؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۲

تو خونه نمیتونی سقط کنی

سن بارداریت زیاده احتمال زیاد باید بری برای کورتاژ

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

مخچه غیر عادیه  هیپوپلاستیک داره  تیغه بینی نداره  ان تی بالای ۷

عاخ چقد سخت 🥲🥺 

حالا دو تا دکتر دیگه ببر

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
چند جا برو سونو. به یک جا اکتفا نکن. زیاد اتفاق میفته تشخیص اشتباه بدن

راست میگ برو چن جا مطمن شو انشاءالله ک سالمه 🥺ما خیلی داشتیم ک دکترا الکی خواستن بچه رو ب کشتن بدن ولی سالم بودن 

چون بزرگ بودن، اره مثل زایمان بود، خونریزیمم خیلی زیاد بود، هر دو بارش بهم خون تزریق کردن

واقعاااا اخخخ  جنین رو ندیدی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

منم ۱۲ هفته باید آزمایش ژنتیک بدم از جنین دعا کن برام سالم باشه😭😭

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
از کجا مطمئنی سر خود کاری نکن

چون قرص خوردم مطمعنم مشکل داره 

چندجا سونو رفتم همش نوشته سقط درمانی انجام بشه 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
اره ولی باید امنیو سنتز بری و ۱۵ هفته باشی  نمیخام تا اونموقع صبر کنم چون مطمعنم مشکل داره&nbs ...

عزیزم من یکی از آشنا هامون گفتن بهش مشکل داره بچت رفت امینوسنتز گفتم هیچ مشکلی نیست کلی خوشحال شد اینقد قبلش گریه کرد تو رو خدا زود قضاوت نکن