2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی باید امنیو سنتز بری و ۱۵ هفته باشی  نمیخام تا اونموقع صبر کنم چون مطمعنم مشکل داره&nbs ...

از کجا مطمئنی

سر خود کاری نکن

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

با جواب امینوسنتز یه روزه مجوز میدن. من دو بار گرفتم. تو خونه نکن. من تو همون بیمارستان مردم و زن ...

چرا درد داره

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

چه مشکلی داره که اجازه سقطم ندادن ؟

کاش یه سونوی 3 بعدی میرفتی

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اره ولی باید امنیو سنتز بری و ۱۵ هفته باشی  نمیخام تا اونموقع صبر کنم چون مطمعنم مشکل داره&nbs ...

تا وقتی مطمئن نشدی کاری نکن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
چه مشکلی داره

مخچه غیر عادیه 

هیپوپلاستیک داره 

تیغه بینی نداره 

ان تی بالای ۷

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂

از کجا مطمئنی...چند جا دیگه برو...جواب ان تی منم خوب نبود.رفتم برا امینو ولی دکترم گفت سالمه الحمدلله

ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....

از کجا مطمئنی ها؟؟؟

میدونی تاحالا چندتا تشخیص اشتباه شنیدم و دیدم در مورد بچه؟؟

بچه هایی که الان سر و مر و گنده بدنیا اومدن

عجله نکن چندتا دکتر دیگه ببر

ن حین مصرف راکوتان حامله شدم 

به خاطر قرصه اینجوری شده 🥲

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂