2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

8914 بازدید | 113 پست

سلام خانوما من ماه پیش با دارو فولیکول هام رشد کردن دو تا hmg و hcg هم تزریق کردم چون تنبلی و پولیپ داشتم دکتر گفت بعد آمپول برای بارداری اقدام کن ولی دو روز بعد اقدام لکه بینی داشتم با درد شدید توی پهلو خیلی امیدوار بودم باردار باشم چون علائم لانه گزینی رو داشتم ولی بعد ۱۵ روز پریود شدم به نظرتون علت پولیپ بوده که مانع بارداری شده😔

من پولیپ ریز دهانه رحم دارم.سونو دادم داخل رحم چیزی نبود.دکترم گفت نیازی نیست بهش دست بزنم‌.اگه اندازش بزرگ بود دکتر میگفت برداری

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من پولیپ ریز دهانه رحم دارم.سونو دادم داخل رحم چیزی نبود.دکترم گفت نیازی نیست بهش دست بزنم‌.اگه اندا ...

مال من داخل حفره رحمی قسمت فوقانی دکترم گفت اگه باردار نشدی باید هیستروسکوپی کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من داخل حفره رحمی قسمت فوقانی دکترم گفت اگه باردار نشدی باید هیستروسکوپی کنی

بنظرم زمانت رو از دست نده.بردار بعد اقدام کن

شما باردار شدی

نه عزیزم ۵ ماه اقدامم.این ماه نشد به دکترم بگم اکه پولیپم عاملش هست برداره برام

بنظرم زمانت رو از دست نده.بردار بعد اقدام کن

این ماه باید برم هیستروسکوپی چون بلافاصله بعد اقدام همون وقتی که حس میکنم میخواد لانه گزینی انجام بشه این لعنتی مانع میشه و باعث خونریزی و لکه بینی میشه لعنت بهش😔🤬

علتش که مشخصه همون پولیپ مانع بارداری میشه حتی اگه باردارم باشی سقطش میکنه بچه رو

حتما درموردش باهاش صحبت میکنم

من خیلی میترسم این ماه باید انجام بدم توی شهر غریب کسی ندارم😔

خواهرم تو بیمارستان انجام داد بعدازظهر مرخص شد بزرگ بود.تو مطب که انجام میدن سرپاییه