2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 9395 بازدید | 114 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکترم گفت اگه هیستروسکوپی انجام بدی باید تا دوماه برای بارداری اقدام نکنی چون احتمال عفونت زیاده

بازم با دکترت مشورت کن ببین نظرش چیه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
پس منم برم بردارم.چون هردومون سالمیم میخوام زودتر نتیجه بگیرم

منم همش از طرف اقوام تحت فشارم که چی شد بچه ندارین 😪 من میگم خودمون نمیخوایم ولی در صورتی که هرماه بعد اقدام پریود میشم

هزینه اش شما خبر داری 

بستگی به شهرت و دکترت داره دکتر من فقط بیمارستان خصوصی میاد ک بدون بیمه ده تومن درمیومد گفت سه خودم میگیرم هفت بیمارستان اما بیمارستان دولتی هم میشه رفت و اگه بیمه داشته باشی ک خیلی خوبه

منم همش از طرف اقوام تحت فشارم که چی شد بچه ندارین 😪 من میگم خودمون نمیخوایم ولی در صورتی که هرماه ...

میدونم عزیزم.مادرشوهرم خفمون کرده.البته بخاطر حرف اون نیست خودمون دلمون بچه میخواد نمیدونن اقدامیم.هروقت حرفشو میزنه اعصابم بهم میریزه.همسرت آزمایش اسپرم داده؟

بازم با دکترت مشورت کن ببین نظرش چیه

باهاش حرف زدم گفت تا دوماه نباید اقدام داشته باشی حالا منم دوستدارم زودتر مامان بشم😔 پولیپ من با داروی تحریک تخمدان بزرگتر میشه متأسفانه 

باهاش حرف زدم گفت تا دوماه نباید اقدام داشته باشی حالا منم دوستدارم زودتر مامان بشم😔 پولیپ من با دا ...

اهان.خب عزیزم اینهمه صبر کردی اونم روش.حداقل با خیال راحت اقدام کنی

میدونم عزیزم.مادرشوهرم خفمون کرده.البته بخاطر حرف اون نیست خودمون دلمون بچه میخواد نمیدونن اقدامیم.ه ...

نه دکترم گفت تا شش ماه به همسرم فرصت میده و باید فقط مکمل مصرف کنه اگه بعد شش ماه بعد از هیستروسکوپی بازم باردار نشدم باید بره ازمایش

اهان.خب عزیزم اینهمه صبر کردی اونم روش.حداقل با خیال راحت اقدام کنی

نمیدونم چه بدبختی بود که گردن منو گرفت تا خواستم برا بچه اقدام کنم هرچی مرضه ازم سر درآورد از پولیپ و تنبلی تخمدان و التهاب عفونت دهانه رحم 😔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ حالا منی که خیلی مواظبم 😔 هم به بهداشتم و هم به تغذیه ام اهمیت میدم

نه دکترم گفت تا شش ماه به همسرم فرصت میده و باید فقط مکمل مصرف کنه اگه بعد شش ماه بعد از هیستروسکوپی ...

خب چرا روزه شک دار میگیریما برای همون چکاب بارداری هردو آزمایش دادیم