بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عین همون تشبیه 24 ساعت شبانه روز به پول ک باید تا دقیقه آخرش خرج کنی اگ بمونه از دستت رفته ی همچین چیزیه گمونم
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
الان بحث احساسات نیست موضوع من یه چیز روانشناسیه فکر کنید الان میخوام تقدیم کنم واقعا رد میکنید ؟
بله میگم که واسم لذت بخش نیست ولی از یه طرفم دوسست دارم بگیرم خرج چندتا نیازمند کنم ولی واسه خودم نه
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
هیچکس حاضر نیست چنین مبلغی بدون قید و شرط بده الا خدا ! بدون اینکه لیاقت سنجی کنه به ما نعمت ...
دقیقا ولی من فکرمیکنم میخوان بگن شماخودتونم هیچ چیزی رابدون زحمت نمی خواهید پساز خداتوقع اجابت دعا یاپول بدون زحمت نخواهید ی چیزی تو همین مایه ها
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
تو تاپیک بعدیش گفت منظورشو گفت اگر فردا بهت بگن این پولو میدیم ولی جونت رو میکیریم حاضری بدی ...
خوندم ممنونم ازتون