2777
2789
عنوان

❌تلنگری به همه ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا یه چوری رفتار میکنید انگار الان اورده در خونتون😑😑😑 حالا شما فک کن زمانی که نیاز داری این پیش ...

خودم رو توی اون موقعیت فرض کردم ک بهتروواقعی تر جواب بدم

نیازم داشته باشم بازم قبول نمیکنم هرگز

و تو محبوبترین غصه دراین قلب شدی💔❤️‍🩹😔

فکر کنم همینی که شما گفتی تلنگرشه....درسته؟

آره منم. همین نظرو دارم

عین همون تشبیه 24 ساعت شبانه روز به پول ک باید تا دقیقه آخرش خرج کنی اگ بمونه از دستت رفته ی همچین چیزیه گمونم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من از وجود پدر و مادرمم،پس زحمت اونا زحمت منم هست...فرق هست بین پول پدر و مادر و پول مفت

نه والا اینارو از کجا درمیارید 😐درسته مسئولیتمونو به عهده دارن ولی بازم نمیشه گفت که اونا کار میکنن و زحمت میکشن انگار ما میکنیم

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
الان بحث احساسات نیست موضوع من یه چیز روانشناسیه فکر کنید الان می‌خوام تقدیم کنم واقعا رد میکنید ؟

بله میگم که واسم لذت بخش نیست ولی از یه طرفم دوسست دارم بگیرم خرج چندتا نیازمند کنم ولی واسه خودم نه 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

دستشویی هم نمیدن 😂

توروخدا؟

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
هیچکس حاضر نیست چنین مبلغی بدون قید و شرط بده الا خدا !  بدون اینکه لیاقت سنجی کنه به ما نعمت ...

دقیقا ولی من فکرمیکنم میخوان بگن شماخودتونم هیچ چیزی رابدون زحمت نمی خواهید پساز خداتوقع اجابت دعا یاپول بدون زحمت نخواهید ی چیزی تو همین مایه ها

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

دقیقا ولی من فکرمیکنم میخوان بگن شماخودتونم هیچ چیزی رابدون زحمت نمی خواهید پساز خداتوقع اجابت دعا ی ...

تو تاپیک بعدیش گفت منظورشو 

گفت اگر فردا بهت بگن این پولو میدیم ولی جونت رو میکیریم حاضری بدی ؟ پس قدر وقتتو بدون 

اینطوری توضیح داد

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله
تو تاپیک بعدیش گفت منظورشو  گفت اگر فردا بهت بگن این پولو میدیم ولی جونت رو میکیریم حاضری بدی ...

خوندم ممنونم ازتون