2777
2789
عنوان

❌تلنگری به همه ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 89 پست
عزیزم دلیل اول اینکه بلاخره تومیگی حلاله ولی وظیفه ی من اینه ک شک کنم حلاله یا ن دوم اینکه ا ...

چرا یه چوری رفتار میکنید انگار الان اورده در خونتون😑😑😑

حالا شما فک کن زمانی که نیاز داری این پیشنهادو بهت میدن

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
حرومشم بدی قبول میکنم به منچه که تو چجوری در اوردی کنکاش نباید بکنم فرض رو میزارم که حلاله حلاله

😂

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس حاضر نیست چنین مبلغی بدون قید و شرط بده الا خدا ! 

بدون اینکه لیاقت سنجی کنه به ما نعمت وجود و زندگی داد .

مفت مفت سر سفرشیم .

متاسفانه شکر هم نمیگیم

الحمدلله

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله

نه 

حس میکنم برای هر هزار تومن که خرج میکنم یه عذاب وجدان و ترسی دارم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

بنظر من این پول برای پایتخت نشینان عزیز فقط پول یه خونه لاکچریه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق