2777
2789

چرا نمیمیرم مادرمو ک ازم گرفت من موندم ی خانواده شوهر عوضی و ی ی عالمه ادم بیمار روانی دیگع خسته شدم دلم میخاد فقط بمیرم دلم واسه روزایی ک عاشقانه شوعرمو بغل میکردم تنگ شده مادرمو گرفت بدشم شوهرم مگه من چقدر توان دارم تو چجور خدایی هستی ک دلت برام ننیسوزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تاپیکای قبلتو دیدم

عجیبه همه تشویقت میکنن جدا بشی

ولی این مشکلاتی که داری تو همههههه زندگیا کم و بیش هست

فقط بجز اون قسمتی که با دخترا رفتن سفر و رفیق بازیش که باید زوم کنی روش بقیش عجیب نیست

دعوا سر جهیزیه و خرید و دخالت مادرشوهر هر کی بگه نداشته یا تو دورو بریاش ندیده دروغه

الان تاپیکای قبلتو دیدم عجیبه همه تشویقت میکنن جدا بشی ولی این مشکلاتی که داری تو همههههه زن ...

ب خدا موندم چیکار کنم امروز باهاش خرف زدم بابام هرچی از دهنش دراومد گفت ک چرا جوابشو دادی

ب خدا موندم چیکار کنم امروز باهاش خرف زدم بابام هرچی از دهنش دراومد گفت ک چرا جوابشو دادی

نمیدونم شاید پدرت چیزای بیشتری ازش دیده

ولی این چیزایی که تعریف کردی خیلی حاد نیست به مرور درست میشه

البته شما هم باید سیاست داشته باشی هم در مقابل همسرت هم خانوادش

نمیدونم شاید پدرت چیزای بیشتری ازش دیده ولی این چیزایی که تعریف کردی خیلی حاد نیست به مرور ...

الان ب نظر شما چیکار کنم میترسم باهاش برم زیر یک سقف چون ب خواهر مادرش فوش دادم اگه منو کتک بزنن چی