2777
2789
عنوان

ی دیقه بیاین بگین کوکو سیب زمینی

2335 بازدید | 158 پست

رو چقد باید بزارم ک قشنگ یک طرفش سرخ شه؟

دفعه اوله دارم درست میکنم، کوکوسیب زمینی خام

الان ریختم تو ماهیتابه زیرشو کم کردم ولی نمیدونم چقد دیگ باید بچرخونمش؟

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان داری میپزی یه طرفشو انقدری نگه دار تا نارنجی سه ترد شه بعدش سمت دیگه اش

خب تقریبا چقدر زمان میبره؟ میگم زود برنگردونم وسطش نگرفته باشه بعد همش بهم بریزه

زیرشو خیلی کم نکن روغن میخوره چرب چرب میشه.متوسط باشه نازک پهن کن ده دقیقه بعد برگردون ببین اونجور که میخوای سرخ شده یانه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
سیب زمینی رو باید آب پز نیکردی .بعد له ش میکردی توش یه دونه تخم مرغ و نشاسته ذرت میزدی توش با ادویه ...

ن من اینجوری خام خ دوست دارم ولی سخته همین برگزدونش

خب تقریبا چقدر زمان میبره؟ میگم زود برنگردونم وسطش نگرفته باشه بعد همش بهم بریزه

اصلا دست نزن بهش بزار سرخ شه چیکارش داری وقتی نارنجی شد بهش قاشق زدی دیدی صدا میکنه مثل ته دیگ ماکارانی آماده اس خام نمیشه🤣😋

خستم😑