2777
2789
عنوان

ی دیقه بیاین بگین کوکو سیب زمینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2335 بازدید | 158 پست
اصلا دست نزن بهش بزار سرخ شه چیکارش داری وقتی نارنجی شد بهش قاشق زدی دیدی صدا میکنه مثل ته دیگ ماکار ...

دست نزنم، نچرخونم اونطرفش چجوری سرخ شه خواهرم؟

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
حداقل ۵ دیقه صب کن خودشو بگیره با شعله ملایم بعد برش گزدون نهایت باز میزاری همونطرف سرخ شه

۵دقیقه ک فک کنم خ کمه

اخه زود برگزدونم چون بلد نیستم و‌خام باشه همش بهم میریزه ک🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوی کوکوت اومد😍😍😍عاشق بوشم

اره لامصب الان بوش هوا شده ولی دعا کن خوب شه

همش بهم نریزه

من عاشق کوکو اینجوریم ولی چون بلد نیستم تا حالا درست نکردم

زیرش اینقد خوبه؟

کمی بیشتر کن کوکو هات نازک باشن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اره لامصب الان بوش هوا شده ولی دعا کن خوب شه همش بهم نریزه من عاشق کوکو اینجوریم ولی چون بلد نیستم ...

حالا خانم خانما کو کو سیب زمینی پر روغن ساعت یازده شب میخوای بخوری چاق میشیا😉

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
کمی بیشتر کن کوکو هات نازک باشن

تازه میخاستم شله پخش کن بزارم

چون با رنده درشت غذاساز رنده کردم یکم سیب زمینیا درشتن

زیاد کنم خوب مغزپخت میشه؟

زیرش اینقد خوبه؟

عکس از کو کوهای درحال پخت لدفا

حالا خانم خانما کو کو سیب زمینی پر روغن ساعت یازده شب میخوای بخوری چاق میشیا😉

😂😬 سعی میکنم زیاد نخورم

برعکس تعجب کردم ک چرا کسی ب ساعت گیر نداد ک اینموقع شب دارم شام میزارم😂

مرسی گفتی داشتم نگران میشدم ک چرا کسی چیزی نگفته از این بابت

تازه میخاستم شله پخش کن بزارم چون با رنده درشت غذاساز رنده کردم یکم سیب زمینیا درشتن زیاد کنم خوب ...

باید حسابی نرم رنده کنی چرا درشت آخه.خو زیاد نکن پس

😂😬 سعی میکنم زیاد نخورم برعکس تعجب کردم ک چرا کسی ب ساعت گیر نداد ک اینموقع شب دارم شام میزارم😂 ...

گفتم نگرانیتو برطرف کنم😅عزیزم من۸۴ کیلوهستم و زانو درد خیلی پشیمونم که حواسم به وزنم نبود.برا همین دوست ندارم کسی به مشکل من دچارشه