2777
2789
عنوان

شوهرم ب حرفم گوش نمیده😭بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2536 بازدید | 96 پست
من عاشق اردبیل هستم چرا اکثر زنجانی ها شهرشون رو دوست ندارن برام سوال؟

دیگه خودت زنجانی میبینی هیچی نداره دیگه

روستاها امکاناتشون الان بیشتره از زنجان بخدا یدونه اتاق فرار،آکواریوم،تله کابین،اصلا هیچی نداره اه اه

من تبریزم

خیلی شهر زیبایی دارین زیاد اومدم 

فقط شهربازیتون چرا الکی ورودی میگیره😂

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خودت زنجانی میبینی هیچی نداره دیگه روستاها امکاناتشون الان بیشتره از زنجان بخدا یدونه اتاق فرا ...

پسرم میگه چرا اینجا آبگرم نداره که سرسره داشته باشه

آره جای تفریحی به اون صورت نداره؛ من وقتی میبینم تنها جای تفریحی گاوازنگه که اونم دقیقا هیچی نداره خندم میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
مرسی عزیزممم  کدوم باغلارباغی یا شاهگلی؟؟ اگه شاهگلی که بستنش دیگه بَمُرد😂💔

نه شاه‌گلی خوب بود اونی که دریاچه کوچیک داره؟اون یکی که دستگاه داشت

برا ورودی هر نفر ۵تومن میگرفت 

همسرم تعجب کرده بود 

آخه همه جا برا ورود ماشین میگیرن نه نفر 

چرا بسته شد؟تابستون اومدیم باز بود که

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرم میگه چرا اینجا آبگرم نداره که سرسره داشته باشه آره جای تفریحی به اون صورت نداره؛ من وقتی میبین ...

به پسرت بگو اینجا روستای آسفالت شدس عزیزم😂😂

الان میان ترورم میکنن ولی من فقط یدونه میدون انقلاب دوست دارم چون زندگی واقعا جریان داره اونجا مخصوصا این ساعتا با گاوازنگ

حالت گاوازنگ دیگه کلی کافه داره باز خوبه😂

نه شاه‌گلی  برا ورودی هر نفر ۵تومن میگرفت  همسرم تعجب کرده بود  آخه همه جا برا ورو ...

نمیدونم والا خودم خیلی وقته نرفتم یادم نبود ورودیش😅

گفتن تایم قراردادش تموم شده و تمدید نکردن میخوان وسیله هاشو منتقل کنن یه جا دیگه

به پسرت بگو اینجا روستای آسفالت شدس عزیزم😂😂 الان میان ترورم میکنن ولی من فقط یدونه میدون انقلاب د ...

ما تفریح جدید پیدا کردیم میریم اون قسمت سبزه میدان که تازه درست کردن کباب میخوریم رو صندلی های بیرون کبابی😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما تفریح جدید پیدا کردیم میریم اون قسمت سبزه میدان که تازه درست کردن کباب میخوریم رو صندلی های بیرون ...

ولی اردبیل واقعا قشنگههه مخصوصا که نزدیک گردنه حیران و آستاراس  من اردبیلی بودم اخر هفته هارو کلا تو گردنه حیران بودم 😂

ما تفریح جدید پیدا کردیم میریم اون قسمت سبزه میدان که تازه درست کردن کباب میخوریم رو صندلی های بیرون ...

فقط امیدوارم یه شهر دیگه دربیام دانشگاه چون از فرهنگ زنجانی ها بیزارم واقعا و اینکه واقعا شهر بی روحی هست

هعی خدا😤😂

به هرحال موفق باشید😍

ولی اردبیل واقعا قشنگههه مخصوصا که نزدیک گردنه حیران و آستاراس  من اردبیلی بودم اخر هفته هارو ک ...

اتفاقا اردبیل بودم هر جمعه گردنه حیران و دریا بودیم 

الانم هر دوماه میریم یه هفته میگردیم جنگل فندقلو، گردنه حیران،آستارا،سرعین،سردابه،آبگرم های مشگین،پل معلق مشگین،پل معلق هیر،و خیلی جاهای دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط امیدوارم یه شهر دیگه دربیام دانشگاه چون از فرهنگ زنجانی ها بیزارم واقعا و اینکه واقعا شهر بی روح ...

ولی جدا از شوخی سعی کن شهرت رو دوست داشته باشی وگرنه اذیت میشی 

امیدوارم خوشبخت بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40