2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا مهندسی بی کلاسه؟؟؟؟؟

283 بازدید | 27 پست

من مهندسیم همش بقیه تیکه میندازن هنوز دانشجوام

هی میگن مهندسی چرته بیکار میمونی 

چن سال دیگه همهی مهندسیا از بین میره

چرا دل ادما رو میشکنن

حسودن ولی قسمت کار صحیح عرض کردن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیکاری و بیکلاسی دو تا چیز جدا از هم هسن معلومه که بیکلاس نیس ولی از لحاظ بازار کار نمیدونمچه طوریه اوضاش

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بی کلاس نیست ولی خب قبلا چون تعداد مهندسا کم بود خیلی ارج و منزلت و کلاس داشت 

الان یه بخش کوچیک یه دانشگاه آزاد یا پیام نور داره که بدون کنکور انواع مهندسیا رو میگیره 

خیلیم زیاد شدن واقعا 

مگه میشه مهندسی از بین بره. اتفاقا با قضیه هوش مصنوعی همه رشته ها محتاج مهندسا میشن. حتی به جای دندونپزشک ممکنه ربات عمل کنه. ربات مهندس واسه برنامه نویسیش میخواد. واسه تعمیر و کنترلش... در کنارشم مثلا پزشک ... همه رشته ها و موضوعات زندگی داره همینطوری میشه

چه مهندسی؟ اگر پزشکی و فیزیک اینا بله تقریبا کار نداره 

اما آی تی و کامپیوتر و مکانیک فوق العادن

کاراگاه های نی نی سایت که جز فضولی کاری ندارید😬😁 هزار بار گفتم کاربرییییییی برای من نبوده تازه امروز ۱۴۰۲/۷/۱۳ توسط خالم به من داده شده وقتی میگم تازه عضو شدم در جا نگید ۹۹😬😐

توروخدا بابا مگه شما کار میکنین و درس میخونین برای کلاس و بی کلاسی !

درس میخونین ک با سواد بشین 

میرین سر کار ک درامد داشته باشین مستقل باشین 

و اون شغل و حرفه ای رو انتخاب میکنین ک علاقه دارین بهش و استعدادشو دارین 

پس این کلاس و بی کلاسی چی میگه این وسط اخه!

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌