2777
2789
عنوان

پخش شدن سرطان تروخدا بیاید

3167 بازدید | 40 پست

دوستان بابام سی تی داده گفتن غده ها پخش شده تو کبد بوده ریه بوده معده بوده بقیش نمیدونم گزارش ندیدم دست مامانمه . تروخدا بگید بایام میمونه ؟؟؟ گفتن شیمی درمانی بشه. بابام هیچیش نبود هیچی یهو غده لنفاوی دراورد بعد معده درد گرفت تو دوماه فقط .. دکتر میگفته واسه خیلی وقته یهو نشون داده تروخدااا هرچی میدونید بگید 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدت به خدا باشه عزیزم ایشالا که خوب میشه برمیگرده خونه کنارتون قربونت برم❤

خونس بستری نشده دکتر گفته کار نکرده داری کن تروخدا خوب میشه ؟؟؟ 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

عشم مادرخودم سرطان سینه دوبارگرفت وخیم برداشتن خوب شد اجزابدنشو

مادربزرگم عین پدشماوخیم تر ۱۰‌سال پیش  با۳۲ غده پاره شده و آب آورده خداروشکرالان ازمنی ک ۳۰ سالمه سالم تره 

رنگ ولایتhaircolorist
عزیزم بد خیم دیگه خیلی براتون ناراحت شدم  انشالله که شفا پیدا کنند

تروخدا بگو میمونه بابا 😭 ؟ شیمی درمانی جواب نمیده یعنی ؟ 

عشم مادرخودم سرطان سینه دوبارگرفت وخیم برداشتن خوب شد اجزابدنشو مادربزرگم عین پدرومادر وخیم تر ۱۰‌س ...

کجاشون بوده ؟ بابام همه جاشو درگیره کرده منشا سرطانم معلوم نیست

براش دعا میکنم قران میخونم قول میدم بهت❤

جلوش ناراحت نگیرین خودتونوهااا باید خوب باشین که اونم انرژی بگیره بجنگه با بیماریش زود خوب شه

باشه؟

انشالله هر چی زود تر سلامتیشون رو به دست بیارن.🌷🌷

فقط جلوشون گریه نکنین،،بهشون روحیه بدین،،از لحاظ تغذیه بهشون برسین،،بعدش هم امیدتون به خدا باشه.❤❤

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

دکترش جوابتون داده دیگه من چی بگم😔عمر دست خداست 

خیلی ها رو جواب کردند ولی سال هاست زنده‌اند و زندگی میکنند 

نمیشه دکترش عوض کنید؟

براش دعا میکنم قران میخونم قول میدم بهت❤ جلوش ناراحت نگیرین خودتونوهااا باید خوب باشین که اونم انرژ ...

بابام خودش حالش خوبه جلوش خوبیم میخندیم ولی دارم میمیرم نمیتونم یتیم شدن تحمل کنم 

کجاشون بوده ؟ بابام همه جاشو درگیره کرده منشا سرطانم معلوم نیست

مادربزرگم رحم کبد معده  پخشم بوده عزیزم‌شیمی درمانی پرتودرمانی انالله ک خوب میشه مادربزرگ منوسرعمل می‌گفتند درصد میمونه خیلی اوضاع وخیم۳۲غده پاره شده الان ازهمه سالمتره اصلانگران نباش استرس برا سمه مادربزرگ منوروحیه نگه داشت فقط روحیه اصلاپیشش ازمریضیم حرف نزنید سرطان لعنتی همینه مادرمدوبار سینه گرفت ولی دوتاشون الان چندین ساله عالین خیلی خیلی خیلی زمان شیمی درمانی آب پرتقال لیموشیرین طبیعی بهش بدیدهرروزروزی چندبار

رنگ ولایتhaircolorist
دکترش جوابتون داده دیگه من چی بگم😔عمر دست خداست  خیلی ها رو جواب کردند ولی سال هاست زنده‌اند ...

تازه شیمی درمانی میخواد کنه . خودم میخوام ببرم باز یه دکتر دیگه ببینم چی میگه 

مادربزرگم رحم کبد معده  پخشم بوده عزیزم‌شیمی درمانی پرتودرمانی انالله ک خوب میشه مادربزرگ منوسر ...

ممنونم تروخدا دعا کن براش .‌چیا بهش بدیم چیا بخوره ؟