2777
2789
عنوان

هم‌عروسام و خواهرشوهرم اکیپ شدن با هم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 113 پست
تجربه شخصیم اینه.. الان اولشه گارد گرفتن نسبت بهت .. به مرور زمان درست میشن .. تو خودتو نگیر و ادبتو ...

چقدر صریح و کامله راهنماییت❤️

خداروشکر همسرم از همین حفظِ ادبم در اوج ناراحتیم خیلی خوشش میاد🥰

باید تا اونموقع که وعده دادی روی آرامش و مدیتیشنم کار کنم🥹😂

من جوری اونمود میکردم ک اصلا برام مهم نیست

الانم با خواهرشوهرم ی شهریم رابطمونم خوبه ولی جاریم میاد شهرمون میره خونه خواهرشوهر باهم کلی بیرون میرن بمن نمیگن خونه من رسمی رفتار میکنن منم خداروشکر میکنم یمدت صمیمی شدم قشنگ دهنمو سرویس کردن باز خشک رفتار کردم بخدا بری تو جمعشون پشیمون میشی 

تو سایت نیستم خواهش میکنم لایک نکن ریپلی نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تا اونموقع که وعده دادی روی آرامش و مدیتیشنم کار کنم🥹😂

اسی سنت کمه فعلا تجربه نداری چه بهتر که خودشون دوری میکنن اصلا حتی اگه سمتت اومدن باهاشون صمیمی نشو بخدا اگه دشمن بدتر از جاری هست دیدم که میگم

معجزه زندگیم دخترم
چقد بد و زشت رفتار میکنن واقعا😕تصورشم اذیت کنندست حالا برای ما دقیقا برعکس وقتی یه فرد جدید وارد خو ...

آخ گفتی🥹

ما هم توی خانواده ی خودمون همینطور مثل شماییم 

انقدررر با طرف گرم میگیریم که خودشم یادش میره تازه وارد این حمع شده😁😂

من جوری اونمود میکردم ک اصلا برام مهم نیست الانم با خواهرشوهرم ی شهریم رابطمونم خوبه ولی جاریم میاد ...

درواقع نه اونقدر گرم بگیریم که ته‌دیگ بشیم نه اونقدر سرد باشیم که یخ بزنیم، تعادل🤲🏻

ما پنج‌تا جاری هستیم، ییار داشتم با یکیشون یه کوچولوووو گرم میگرفتم که برگشت گفت نمیدونم چقدر میشه بهت اعتماد کرد ولیییی(و دقیقاً ۱ ساعت تمام داشت از بدی‌های اون یکی جاریمون حرف میزد برام! منم تصمیم گرفتم که اگه گرم بودن یعنی پشت سر اینو اون بد گفتن، پس دیگه گرم نگیرم😐)

بیخیال بابا ذره ای اهمیت نده همین حرکتشون نشون میده چقدر درک و شعورشون پایینه... بعدم ۹۹ درصده پچ پچا اخرش دعوا و غیبت و اختلاف و چیزی میشه ولشون کن کم رفت و امد کن و محدود... ب خودت برس کلاس برو باشگاه برو کور شن... جاری ک کلا ولش کن خواهر شوهرم دست کمی نداره دوری ودوستی

اسی سنت کمه فعلا تجربه نداری چه بهتر که خودشون دوری میکنن اصلا حتی اگه سمتت اومدن باهاشون صمیمی نشو ...

درسته حقیقتاً اصلاااا تجربه در این زمینه ها ندارم

پس ممنونم که تجربه هاتونو در اختیارم میذارین🥹🫶

بیخیال بابا ذره ای اهمیت نده همین حرکتشون نشون میده چقدر درک و شعورشون پایینه... بعدم ۹۹ درصده پچ پچ ...

حق با توئه🥲خودمم می‌دونم کم درک و کم ادبن، 

چون خودم به عنوان خانواده‌ی دومم دوسشون داشتم انتظار داشتم که اونا هم همین حس و رفتار رو نسبت به من داشته باشن که متوجه شدم هر انتظاری به جا نیست!!!