2777
2789
عنوان

هم‌عروسام و خواهرشوهرم اکیپ شدن با هم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 113 پست
الانم خیلییی کم میرم و میام  جوری که تیکه میندازن که مگه لایق نمیدونی بیای سر بزنی؟😑😂

دقیقا همه چی که گفتی مث خواهرشوهر جاری مادرشوهر منه .نمیدونم چی کنم کم کم دارم راهی تیمارستان میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا ذره ای اهمیت نده همین حرکتشون نشون میده چقدر درک و شعورشون پایینه... بعدم ۹۹ درصده پچ پچ ...

خب اگ کلاس بره وو...اوناهم یاد میگیرن میرن .اونوخ دیگ چشمشون درنمیاد 

عزیزم چجوری همو پیدا کردین راستی ما اهواز رفته بودیم فک کن از شمال کشور شما کدوم شهرید

من که عاشق بکر یودنِ شمالم

ازدواج سنتی بود عزیزم

و همسایه‌ی ما، همکارِ همسرم بودن☺️

حق با توئه🥲خودمم می‌دونم کم درک و کم ادبن،  چون خودم به عنوان خانواده‌ی دومم دوسشون داشتم انت ...

دقیقا مثل من .اما حیف که اونقد گذشتم و خوبی کردم همون اول باید میریدم بهشون

گلم کم کم یه مدت بگذره این مسائل برات کمرنگ میشه.پس خودت ناراحت نکن. اهان جاری خانوما پس عربن

ان‌شاءالله که همینطوره

حس میکنم توی بیست سالگی ناراحتی اعصاب قراره بگیرم🥹😄❤️

جاری😄

برو ور دل شوهرت بشین در گوشش بگو بلند بلند برام قهقهه بزن ببینم صدات تا کجا میره 😁

آیا این بهتر نیست توهم عین خودشون ولی با شورخودت باش 

بزار بترکن

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
حق با توئه🥲خودمم می‌دونم کم درک و کم ادبن،  چون خودم به عنوان خانواده‌ی دومم دوسشون داشتم انت ...

از من که ۴ سال تجربه متاهلیم بیشتره به تو نصیحت هیچ وقت خانواده همسرت و مثل خودت ندون نمیگم همه بدن یا مشکل دارنا اصلا... اما  اون حریمه رو حفظ کن یعنی میری فکر کن چندساعت مهمانی هستی یا جایی دعوتی مثل خونه پدریت نبین بهتره... اگر یکیشون گرم گرفت یهو باهات یا اومد پشت اون یکی سوال کرد یا چیزی گفت مخصوصا جاری فقط شنونده باش همین... 

خب اگ کلاس بره وو...اوناهم یاد میگیرن میرن .اونوخ دیگ چشمشون درنمیاد 

من مجرد که بودم کلاس طراحی پرتره میرفتم و نقاشی های نابی کشیدم 

چندوقت پیش خیلییی اتفاقی متوجه شدم که یکی از جاری هام با سی و چندسال سن به طرز کاملاااا اتفاقی(😒) متوجه شده که اون هم به طراحی پرتره علاقه داره و کلاس رفتنتو شروع کرده😑😂 الحمدالله باعث خیر شدیم

دقیقا همه چی که گفتی مث خواهرشوهر جاری مادرشوهر منه .نمیدونم چی کنم کم کم دارم راهی تیمارستان میشم

واااییی نه خداروشکر مادرشوهر من واقعاً مهربونه🥲🤲🏻پس شما این وسط خیلی بیشتر باید روی خودت و آرامشت کار کنی عزیزم