2777
2789
عنوان

مدتیه متوجه شدم همسرم خودارضایی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 14664 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس دیگ بهش بگو من نیاز جنسیم بالاست بریم دکتر اگر میل جنسیت کم شده ولی نگو میدونی خودارضایی م ...

اوایل کرونا که خیلی اوضاش خراب بود و حتی به منم نمیگفت که چش شده حاضر نشد بره دکتر

تو رو خدا منو لایک نکنید
ج......نده خودتی و هفت جد آبادت هرزه خیا.....بونی فعلا که تو اینکاره ای  کافر همه را به کیش خود ...

عزیزم ناراحت نباش

بعضی خانوما فکر میکنن همسرشون تافته ی جدا بافته ست

تا بهشون بگی ۹۰ درصدا مردا همینن جبهه میگیرن

چون نمیتونن و نمیخوان باور کنن ممکنه شوهر خودشونم‌ همین طور باشه

اوایل کرونا که خیلی اوضاش خراب بود و حتی به منم نمیگفت که چش شده حاضر نشد بره دکتر

دیگ فشار بیار بهش

شما ی بار زندگی میکنی و ازدواج کردی ک نیازت برطرف شه وگرنه مجرد بدون مسئولیت خونه ی پدرت میموندی

از لحاظ قانونی هم ایشون موظف به برطرف کردن نیاز شماست و اگر نتونه مسئله ی کمی نیس

راه حلش چیه؟ تو میدونی؟

باید به همسرت کمک کنی از ذهنیتای غلطش فاصله بگیره

و درک کنه که تو خلوت خودتون همه چی فرق می‌کنه

سرکوبش نکن و نگو مشکل داری نمیتونی..مرد نیستی..

سعی کن جنبه های مردونه ش رو ببینی و تقویتش کنی

عزیزم ناراحت نباش بعضی خانوما فکر میکنن همسرشون تافته ی جدا بافته ست تا بهشون بگی ۹۰ درصدا م ...

اره عزیزم اینجور افراد‌اصلا لیاقت اینو ندارن که حقیقت رو بشنون حتی  ، لیاقتشون اینکه دروغ بشنون تا به مذاق شون خوش بیاد 

خب وقتی اصلا میلی به من نداره چی چیشو ارضا کنم؟ بارها و بارها شده پیشقدم شدم مثل دیوار نگام کرده و گ ...

اگرقبلا اینجوری نبودن پس الان اختلال داره اما اگه ازقبل ازدواج اینجوری بودن اصلا خوب نمیشن وراهش طلاقه

هستی؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!