2777
2789
عنوان

مدتیه متوجه شدم همسرم خودارضایی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 14664 بازدید | 124 پست
راست میگی؟  آخه این اصلا اهل این حرفا نبود🥺 موندم واقعا چرا باید یه عکس رو به من ترجیح بده

من نمیفهمم چرا اینجا همه عادت کردن تا اسم یه چی میاد طرف بترسونن من بهت قول میدم همه ی مردای متاهل و مجرد کم کم هفته ای یکبار رو خود..ارضایی دارن این ج...ق زمانی آسیب میزنه که واقعاااا دیگه هیچ تمایلی به رابطه با شما نداشته باشه اگه اینجوری شده به سکسولوژیست مراجعه کنید ولی اینک بدونید مردا هرگز ج....ق رو بطور کامل کنار نمیزارن مشاور میتونه کمک کنه که تخیلات جنسی تون درمورد هم بیشتر شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي پروسه طولاني و خسته كنندست ب روش بيار بعد ببين كمبودي فانتزيش چيه ك اينكار و كرده اصولا مردي ك ...

ببین خیلی آدم سنگینیه اصلا اهل اینکه بیاد بشینه پیش من سفره دل وا کنه یا از فانتزیاش بگه نیست واقعا 

تو رو خدا منو لایک نکنید
:/ من متوجه شدم و حس شيشمم كاملا درسته

خب تو بگو 

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
خداروشکر واقع بینم مثله شما نیستیم عین کبک کله مو بکنم تو برف خانم جلسه ای 

عین کبک کله تو برف کردن خیلی از بهتر از چرت و پرت بی پایه اساس گفتن تو ملاعامه

رو چه دلیل و مدرکی میگی ۹۸ درصد مردا این کارو میکنن

چرت از این بیخود تر نشنیده بودم

اصلا پیرمردای بالای ۷۰ سال و پسرای کودک به بلوغ نرسیده رو کم کنیم 

درصد مردای فعال جنسی به ۴۰ درصدم نمیرسه بعد ۹۸ درصد خود ارضایی میکنن😂😂😂😂😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
مشکل زودانزالی داره؟

نه مشکلش تا چندین ماه بعد از کرونا این بود که اصلا قادر به رابطه نبود . بیشتر از این نمیتونم شرحش بدم. ولی خب خیلی وقته خوب شده. اما خیییزلی سرد شده. اگه من رابطه نخام اصلا پیشقدم نمیشه و از خیلی از دفعاتی که من پیشقدم میشم شاید فقط یک بار در ماه رابطه برقرار میکنه

تو رو خدا منو لایک نکنید
من نمیفهمم چرا اینجا همه عادت کردن تا اسم یه چی میاد طرف بترسونن من بهت قول میدم همه ی مردای متاهل و ...

تو مريضي ب جاي اينكه بقيه برن مشاور تو برو روانپزشك دارو مصرف كن كارت از مشاور گذشته 

یعنی هرکسی بره حمام یه غسل کنه مطمئنا این کارو کرده؟!فکر بد به ذهنت راه نده گلم

نه عزیزم. خب رفتاراش برام مشکوک بود چند بار گوشیشو چک کردم. بالاخره دوازده ساله باهاش دارم زندگی میکنم خیلی از تغییراتشو متوجه میشم

تو رو خدا منو لایک نکنید