2777
2789
عنوان

مدتیه متوجه شدم همسرم خودارضایی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 14664 بازدید | 124 پست
ولی انجام دادن فانتزی خیلی بده من فانتزی همسرموقبول کردم ولی مثل چی پشیمونم

ديگه اون ب خودتون ربط داره 

اگ قابل اجراست چرا ك ن ب نظرم ضعف همسر اسي كاملا مشخصه لباس خواب ! بايد مدل هاي مختلف بخره و البته روي رابطشون بيشتر كار كنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی انجام دادن فانتزی خیلی بده من فانتزی همسرموقبول کردم ولی مثل چی پشیمونم

بعضی فانتزیها چیز بدی نیس

فانتزی همسرت خطرناک بودع شاید

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
اول که خودتون ش.....ر ور میگید حرف دهنتو بفهم  ثانیا همون مردای خانواده خودتم از دم ج.....ق زدن ...

تو کلا هم خودت مریضی هم ذهنت مریضه

شایدم همه رو مثل خودت میبینی .

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
۱۲ سال از اردواجم میگذره ۹ سال شب و روز با هم بودیم و پیش هم کار مزکردیم و هیچوقت چیزی ازش ندیدم&nbs ...

شاید الان دوستان بیان جبهه بگیرن ولی من بهت میگم سخت نگیر

اگر خودت اذیتی بهش بگو من نیاز جنسیم بالاست ی فکری بکن ولی اگر خودت اذیت نیستی بیخیالش

به روش بیاری وقیحش میکنی

حرمت بین تون از بین میره

بزار فکر کنه تو نمیدونی

اصلا خودارضایی اون چ آسیبی به شما میزنه؟

خب وقتی اصلا میلی به من نداره چی چیشو ارضا کنم؟ بارها و بارها شده پیشقدم شدم مثل دیوار نگام کرده و گ ...

جدي ! عزيزم پس نيا بگو مرد خوبيه و دنبال انكار باش ب نظرم مشكل خيلي بزرگتر از اين حرف هاست

البته بگم مرداااا حتی اگه خیلی خوب هم ارضا بشن گاهی اوقات ج....ق میزنن و میتونم بهتون اطمینان بدم با ...

راست میگی؟ 

آخه این اصلا اهل این حرفا نبود🥺

موندم واقعا چرا باید یه عکس رو به من ترجیح بده

تو رو خدا منو لایک نکنید
از کجا میفهمی خود ارضایی میکنه. شاید فقط عکسا رو نگاه میکنه.

مشخصه! مثلا داشت فیلم میدید بعدش نیومد نماز بخونه گفت حال ندارم فرداش رفته بود عکس سرچ کرده بود 

تو رو خدا منو لایک نکنید