2777
2789
عنوان

مدتیه متوجه شدم همسرم خودارضایی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 14661 بازدید | 124 پست
یه بار ازش پرسیدم کدوم ازین لباسا رو دوس داری بخرم گفت هیچکدوم! من عاشق سادگیتم با این لباسا شبیه ج ...

همه مردهالباس خواب دوست دارن بخربپوش حتمااستقبال میکنه

انسانیت!!!! دین شریفیست که مریدان اندکی دارد👌👌
البته بگم مرداااا حتی اگه خیلی خوب هم ارضا بشن گاهی اوقات ج....ق میزنن و میتونم بهتون اطمینان بدم با ...

این شر و ورا چیه که میگین ؟؟؟؟ 

شما نگاه به مردای خانوادتون نکن فقط

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندین بار بعد از اینکه میرفت غسل میکرد گوشیشو چک کردم دیدم هربار رفته عکس سرچ کرده  البته معمو ...

یعنی هرکسی بره حمام یه غسل کنه مطمئنا این کارو کرده؟!فکر بد به ذهنت راه نده گلم

محل کارش تنهاست کسی پیشش نیست

شغلشون چیه ؟

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

الان چون لباس خواب سرچ کرده فهمیدی خودارضایی میکنه؟ بعدشم خودارضایی نوعی اعتیاده و ممکنه طرف ازد ...

۱۲ سال از اردواجم میگذره ۹ سال شب و روز با هم بودیم و پیش هم کار مزکردیم و هیچوقت چیزی ازش ندیدم 

بعد از کرونایی که سه سال پیش گرفت تا مدتی اصلا قدرت رابطشو از دست داده بود. بعد از چند ماه که تقریبا بهتر شد کلا سرد شده بود تا اینکه الان دیدم ...

تو رو خدا منو لایک نکنید
خيلي پروسه طولاني و خسته كنندست ب روش بيار بعد ببين كمبودي فانتزيش چيه ك اينكار و كرده اصولا مردي ك ...

ولی انجام دادن فانتزی خیلی بده من فانتزی همسرموقبول کردم ولی مثل چی پشیمونم

انسانیت!!!! دین شریفیست که مریدان اندکی دارد👌👌

تلفنی با یه روانشناس صحبت کن یا آنلاین چون میگی حضوری روت نمیشه 

به شوهرت بگو سایتی، کانال تلگرامی یا اینستا گرام چیزی یه زن گفته که شوهرش این مشکل رو داره از شوهرت نظرش رو به عنوان یه مرد بپرس شاید خودش یه چیزایی لو داد

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

تو برو لباس بخر و بپوش 

و موقع رابطه عشوه بریز 

یگو اسلام گفتع موقع رابطه حیا رو بزار کنار

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
والا شوهر منم چند ماهه خیلی باهام سزد شده  امروز بهش گفتم فکر میکنم داری بهم خیانت می کنی چرا ...

حالا وضعیت منو لینک نکن به خودت! شاید بنده خدا راست میگه

تو رو خدا منو لایک نکنید
این شر و ورا چیه که میگین ؟؟؟؟  شما نگاه به مردای خانوادتون نکن فقط

اول که خودتون ش.....ر ور میگید حرف دهنتو بفهم  ثانیا همون مردای خانواده خودتم از دم ج.....ق زدن و میزننن میخوای بهت دروغ بگم ؟ در صورتی آسیب زاس که اصلا سمت شریک جنسیش نره 

یه بار ازش پرسیدم کدوم ازین لباسا رو دوس داری بخرم گفت هیچکدوم! من عاشق سادگیتم با این لباسا شبیه ج ...

دقیقا خواستم بگم عاملش همینه و خیلی مسئله ی پیچیده ایه

ببینید مردها دو مدل زن تو سرشون هست یکی زن پاک(یا مادره) که تو کودکیشون میشناختن و دیگری زن ج..ن است که بعد از فهمیدن مسائل جنسی تو ذهنشون شکل می‌گیره..مردهای ما چون تحت تاثیر فرهنگ مذهبی سنتی بودن از زن نوع دوم لذت نمیبرن و عذاب وجدان دارن و طبیعتاً با زن نوع اول نمیتونن رابطه داشته باشن..

نمیدونم متوجه شدید یا نه مسئله شون خیلی ریشه ایه که تو ذهن خیلی از مردها که مشکل دارن این دوگانگی هست..

خب ارصا کن بدبختو نره فیلم ببینه

خب وقتی اصلا میلی به من نداره چی چیشو ارضا کنم؟ بارها و بارها شده پیشقدم شدم مثل دیوار نگام کرده و گفته خستم و ...

تو رو خدا منو لایک نکنید