2777
2789
عنوان

ناباروری یا طبیعی؟

166 بازدید | 4 پست

سلام . همسر من در نود درصد روابط جنسیمون انزال نمیشن. وقتایی هم که میشن خیلی کمه مقدار آب در حد چند قطره‌ به زور . ما هیچوقت از کاند*م استفاده نمیکنیم و ایشون هیچ وقت درون من ا*ضا نشدن. از طرفی فهمیدم ایشون دوران مجردیشون بیماری واریکوسل داشتن و اقدام به درمان نکردن الانم هر چی بهش میگم نمیاد بریم دکتر . از طرفی خیلیی سیگار میکشه و شنیدم سیگار رو از بین بردن اسپرم ها موثره . من فعلا تا چند سال نمیخوام بچه دار بشم اما نگرانه  بعدشم که میخوام مادر شم. ممکنه همسرم نابارور باشن ؟ 

آره

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.