2777
2789

پسفردا وقت دارم برای بیمارستان ابن سینا خییییییلی استرس دارم احتمالا کارم به ای وی افو پی جی دی یا پی جی اس برسه بخاطر جنینای ناقصم. ولی خیلی میترسم چون شنیدم درصد موفقیتش ۳۰درصده با هزینه خیییلی بالا کسی میتونه کمکم کنه میدونید قیمتش امسال چقدره کسی تجربه داشته توروخدا کمک کنید

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱۰
1
100%
۱۰
0
0%

دکتر به من گفت هزینه اس اگه یه بیماری ژنتیکی داشته باشید ۶۵ میلیون اگه دوتا باشه ۸۵ میلیون

شانسشم گفتن ۴۰ درصده

که برای ما قرار بود ۸۵ میلیونی بشه که زد و طبیعی باردار شدم سه هفته دیگه وقت آزمایش ژنتیک از جنین دارم دعا کن سالم باشه مجبور به سقطش نشم😭

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکل جنین منم مثل جنینای شما بود و پسر بود،الان خداروشکر دوتا دختر سالم دارم.از سوالتون اطلاع ندارم عزیزم ولی انشالله بسلامتی باردار بشی و بغلش بگیری

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دکتر به من گفت هزینه اس اگه یه بیماری ژنتیکی داشته باشید ۶۵ میلیون اگه دوتا باشه ۸۵ میلیون شانسشم گ ...

الهی دورت بگردم انشاالله بچت سالمه سالمه برات دعا میکنم اگه لیاقتشو داشته باشم

الهی دورت بگردم انشاالله بچت سالمه سالمه برات دعا میکنم اگه لیاقتشو داشته باشم

انشالله مرسی عزیزم انشالله شما هم به زودی دامنت سبز بشه بیای تاپیک بارداری بزنی😍😘

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔