2777
2789
عنوان

حشره برنج 🥴

1196 بازدید | 177 پست

سلام خانما خوبید ؟ ما برنج شمال میخریم ولی بعد یه مدت میبینم داخلش حشره و جونور های ریز زده 

برای رفع این چندش ها باید چیکار کرد ؟ 

سیر امتحان کردم فایده نداشت

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چرا  راهکار نداره ک نزنه ؟

ن والا نمیدونم آخه من وقتی بازش کردم دیدم داره دیکه باز کرده بودیم‌پس ندادیم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
ن والا نمیدونم آخه من وقتی بازش کردم دیدم داره دیکه باز کرده بودیم‌پس ندادیم

مال ما نداشت بعد چند ماه دیدم زده 

خاک برسرا حتی داخل قند هم رفته بودن 

خیلی چندشم میشه 

موندم چیکار کنم 

عزیزم منم مثل شما اعتقادی به محرم و نامحرم ندارم ولی کاربر hunhhh تاپیک هایی با تیتر جنجالی میزنه

تا الان صد بار حرفشو عوض کرده ی بار به صیغه اعتقاد داره ی بار نداره

دیروزم تاپیک زده بود میخوام لباس عروسی مشکی بپوشم و بقیه تاپیک هاشم بررسی کنی متوجه میشی خودت

البته نی نی یار این کاربرهارو تعلیق نمیکنه چون میگ تعلیق کنم با ی خط دیگ میان ولی تعلیق نکنم بقیه تاپیکای قبلشونو می بینن و دیگ تو تاپیکاش شرکت نمیکنن

عزیزم منم مثل شما اعتقادی به محرم و نامحرم ندارم ولی کاربر hunhhh تاپیک هایی با تیتیر جنجالی میزنه ...

عزیزم من کاری با اون کاربر ندارم 

یه عده بی شخصیتن برمیگردن به من میگن نظر نده بعد خودشون بزور عقایدشون فرو میکنن داخل مغز بقیه من با اونا مشکل دارم ک انقد بی شخصیت هستن

عزیزم من کاری با اون کاربر ندارم  یه عده بی شخصیتن برمیگردن به من میگن نظر نده بعد خودشون بزور ...

ولشون کن اونا رو 

مردم ایران رو ک میشناسی دیگ

چون خودشون تو زندگی آزاد نبودن به هر کی آزاده برچسب میزنن تا عقده هاشون تخلیه شه

ولشون کن اونا رو  مردم ایران رو ک میشناسی دیگ چون خودشون تو زندگی آزاد نبودن به هر کی آ ...

اخه چ وضعشه باید رسیدگی کنن هرچی از دهن شون درمیاد میگن و تعلیق هم نمیشن 

بله درست میگی عزیزم

بش میگیم جوجو برنجی🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چیشد یهو از حشره پریدین به دعوا 😄

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
اخه چ وضعشه باید رسیدگی کنن هرچی از دهن شون درمیاد میگن و تعلیق هم نمیشن  بله درست میگی عزیزم

بهترین کار اینه ک اهمیت ندی

میدونی امسال ملاک باهوش ترین فرد جهان چی شناخته شده؟

سازگاری

یعنی سازگارترین فرد باهوش ترین فرده

ما باید یاد بگیریم تو هر محیطی همه جوره آدم هست و اگر اونا خواستن با ما وارد بحث بشن با اهمیت ندادن خودمون رو ایزوله کنیم

باور کن خارجم بری کلی آدم با عقاید مختلف هست

ی سری آدم ها با بحث بازی انرژی راه میندازن

یعنی آشغال های درونشون رو با کلماتشون به ما منتقل میکنن تا خودشون حال خوب بگیرن

دیدی بعضی اوقات حالت بده با یکی دعوا میکنی بعدش میگی راحت شدم؟

اینا هم همونن

حالشون بده میان با بحث میکنن تا عصبانیت و عقده هاشون تخلیه شه

بهترین کار اینه باهاشون وارد بحث نشی و جوابشونو ندی

این بهتر از هر چیزی اذیتشون میکنه

من روانکاوی کار کردم دیگ مدل این آدمها رو میشناسم