2777
2789
عنوان

کنکوریا کسی هست بهم گوش کنه

75 بازدید | 7 پست

چن سال پشت کنکور موندم ولی اون چیزی میخواستم قبول نمیشم گفتم اگه دانشگاه پردیس همینجا برم میتونم برا کنکور بخونم که سال بعد بشه امتحان داد پردیس اینجا خیلی کم شده فک نکنم قبول بشم سرم درد میکنه آرزوهام هیچی شده قبول نمیکنن پشت کنکور بمونم چیزی منو خوش حال نمیکنه هیچ کاری نمیتونم انجام بدم پول در بیارم تو فامیل کسی آدم حسابم نمی‌کرد چون درس میخوندم اونا دنبال عمل و لباس خریدن و پوست و مو اینا گوشی بودن چون من این کارا رو نمیکردم کسی آدم حسابم نمی‌کرد از نظرشون من عقب مونده ام نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دانشگاه عزیزم،شهردیگه

منم همینطوری بودم،الان رشته دانشگاهمو دوست ندارما ولی واقعااااا راحت شدم از کنکور ازاون زندگی نکبت بار،تو رشته خودم انقد میخونم و وتلاش میکنم تا موفق بشم

۵سال پشت کنکور بودم،چه حماقتی کردم..عمرم رفت..زیباییم رفت موهام رفت بخاطر هیچی

نشد دیگه چه میشه کرد

ولی نمون ،برو دانشگاه و ببین چقدر زندگی بدون کنکور عالیه