2777
2789
عنوان

انتخاب رشته سنجش چرا اینجوریه 😐

147 بازدید | 8 پست

پارسال با رتبه ی بدتر گزینه های بیشتری برام اورد که میتونم قبول شم اما امسال با رتبه ی بهتر هیچ کدوم از پارسالیا رو نیاورد 

قضیه چیه ؟ امسال ظرفیت ها کم شده یا دلیل دیگه ای داره ؟

نه قضیه اینه ظرفیتا‌ تغییر کرده و معدل تاثیرش بیشتر شده ۱۰ درصد اومده روش بخاطر همونه که نتونستی 

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی ؟مگه الان انتخاب رشته کردی ،از کجا دیدی چی میتونی بیاری ؟متوجه نشدم 🥲

سامانه انتخاب رشته مجازی سنجش رو میگم ۱۷۰ تومن پرداخت میکنیم تخمین میزنه کجاها قبول میشیم

الان رفتم دیدم نتیجش خیلی ترسناک بود الان از وحشت خوابم نمیبره

سامانه انتخاب رشته مجازی سنجش رو میگم ۱۷۰ تومن پرداخت میکنیم تخمین میزنه کجاها قبول میشیمالان رفتم د ...

عهه 

نگران نباش بابا اون سایت فقط خیلی احتمال اشتباهش می‌تونه زیاد باشه ولششش 

نه قضیه اینه ظرفیتا‌ تغییر کرده و معدل تاثیرش بیشتر شده ۱۰ درصد اومده روش بخاطر همونه که نتونستی

من الان از ناامیدی و وحشت خوابم نمیبره 

اینجوری باشه امسال هیچی قبول نمیشم ولی رتبم نسبت به پارسال حدودا ۱۰۰۰ تا بهتر شد ولی با انتخاب رشته ی مجازی میگه هیچی قبول نمیشم ! 

من الان از ناامیدی و وحشت خوابم نمیبره اینجوری باشه امسال هیچی قبول نمیشم ولی رتبم نسبت به پارسال حد ...

رتبت چند شد؟

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

عهه نگران نباش بابا اون سایت فقط خیلی احتمال اشتباهش می‌تونه زیاد باشه ولششش

فقط اون نیست حتی سه گام هم رفتم انتخاب رشته کردم اونم مثل همین سنجش بود ! نمیدونم قضیه چیه چرا هر دو تا سایت میگن من هیچی قبول نمیشم با اینکه رتبم ۱۰۰۰ تا بهتر از پارسال شده

امسال ۳۸۰۰ پارسال ۵۱۰۰ منطقه ی ۱

امسال که بهتر شدی یعنی هیچی نمیاری واقعا🙂