2777
2789
عنوان

حشره برنج 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 177 پست
اکسیژن بهشون نرسه اینقدر زیاد نمیشن میشه برنج اگر مقدارش کمه.،تو قوطی نوشابه یا اب نگهداری کنید دلیل ...

اره عزیزم باید بزارم تو قوطی یا شیشه نوشابه 

از این بسته بندی ها هایپر خریدم نمیدونستم قدیمیه ک

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چرا  راهکار نداره ک نزنه ؟

راهکاری که نزنه بلد نیستم، ولی اگه داشته باشه قبل شستن با الک خیلی ریز برنج و الک میکنم ، مثلا میخوام ۴ پیمونه درست کنم اول الک میکنم بعد میشورم که آب کمتری هم مصرف کنم.

مال ما نداشت بعد چند ماه دیدم زده  خاک برسرا حتی داخل قند هم رفته بودن  خیلی چندشم میشه& ...

جاش باید سرد باشه و هوا هم نکشه

بعضی ها دیدم توی شیشه های نوشابه میریزن و درشو کیپ میکنن

در کل زیاد نگیر تا حشره نذاره

جاش باید سرد باشه و هوا هم نکشه بعضی ها دیدم توی شیشه های نوشابه میریزن و درشو کیپ میکنن در کل زیا ...

ممنون عزیزم 

باید بزارم داخل همون شیشه

چ جالب امتحان میکنم فلفل رو  اره عزیزم مال شوفاژه خیلی گرمه

حتما این کارو بکن من خودم ایکارو‌کردم عالیه تازه من ب اندازه ی 4الی 5کیلو‌هم میزارم ت یخچال اونم هیچیش نمیشه 

فلفل قرمز زیاد بزن 

بعدش ک خواستی برنج خیس کنی مرتب بشور بعدش خیسش کن یادت باشه 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
حتما این کارو بکن من خودم ایکارو‌کردم عالیه تازه من ب اندازه ی 4الی 5کیلو‌هم میزارم ت یخچال اونم هیچ ...

الان فلفل زدی بازم گزاشتی تویخچال گلم؟

مگه جا میشه اون همه؟ بزار تو تراس البته آب و اینا نخوره

سری قبل زیاد خریدم جونور زد 

این سری کم گرفتم جا میشه اره 

ممنون عزیزم

الان فلفل زدی بازم گزاشتی تویخچال گلم؟

ببین مثلا 20کیلو‌میخریم خوب ما سه نفریم خیلی مصرفی نداریم 10تا 15کیلوش  نمک فلفل میزنم 5کیلوش میزارم یخچال ک حشره نزنه تا کلی وقت دارمش مثلا وقتی مهمونی میاد عجله دارم از همون برنج ک نمک فلفل نزدم ت یخچاله زود خیس میکنم 

بقیشم یه ظرف بزرگی میزارم برنج میریزم داخلش نمک فلفل قرمز قاطی میکنم تا کلی وقت دارمش اصلانم نمیزنه حشره من حتی ب قند هم بقول خودت زد ولی سعی میکنم قند جای خنک بزارم بعدم اندازه ی مصرف بگیر ادویه اینا هم اگ  دقت نکنی همشون میزنه مخصوصا خشکبار 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
ببین مثلا 20کیلو‌میخریم خوب ما سه نفریم خیلی مصرفی نداریم 10تا 15کیلوش  نمک فلفل میزنم 5کیلوش م ...

خیلی ممنون عزیزم منم مصرفم زیاد نیست 

منم باید همینکارو کنم🥰

خیلی ممنون عزیزم منم مصرفم زیاد نیست  منم باید همینکارو کنم🥰

فداتشم ممنونم آره انشاالله