2777
2789
عنوان

حشره برنج 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 177 پست
ولشون کن اونا رو  مردم ایران رو ک میشناسی دیگ چون خودشون تو زندگی آزاد نبودن به هر کی آ ...

خانم با این افراد بیخود بحث نکنید همین به اصطلاح مسلمونا هزارتا فحش وناسزا به من گفتن اخر سرم منو تعلیق کردند

برای رفع جوجو برنج ،برنج شب تا صب تو هوای آزاد پهن کن تا حشرهاش بمیرن و برن ،بعد از آبکش رد کن تا بریز پایین 

تو ظرف برنج سیر و برگ گردو بزار و لابه لای برنجتم یذره نمک بریز 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم با این افراد بیخود بحث نکنید همین به اصطلاح مسلمونا هزارتا فحش وناسزا به من گفتن اخر سرم منو تع ...

دقیقا من الان چندین ماهه ک دیگ باهاشون وارد بحث نمیشم

اصلا چ سودی برای من داره ک اونا مثل من فکر کنن؟

بزاریم تو حال و هوای خودشون بمونن

راهکارش چیه حالا😂

نمد 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عزیز دلم نمک بریز داخل کیسه برنج میمیرن

جدا ؟ چ جالب همه خونه ام از این چندشا شده موندم چجوری نابودشون کنم 

ممنون عزیزم

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
دقیقا من الان چندین ماهه ک دیگ باهاشون وارد بحث نمیشم اصلا چ سودی برای من داره ک اونا مثل من فکر ...

منم نمیدونستم اونقدر دهن دریده هستن نه که ادعای مسلمانیشون گوش فلک رو کر کرده فکر کردم فحاشی نمیکنن اما الان دیگه فهمیدم بحث با این جور ادما شعور خودم رو زیز سوال میبره

برنج رو تو بسته های کوچکتر کن بزار چند روز تو فریزر. برنج نباید جای گرم باشه . داخل طرفش برگ بو یا س ...

تو یخچال نم نمیگیره؟ 

داخلش سیر زدم ولی نمردن 

برگ بو و نمک باید امتحان کنم

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️