2777
2789

پسرى كه باهاش سالها دوست بودم و همش ميگفت  ماه بعد ميام خواستگارى و زد زير قولاش اخرين بار بعد يه دعوا گفت اوكى من با بابام حرف ميزنم زود بهت خبر ميدم كه تو رو ديگه علاف نكنم!! دوشنبه اين حرفُ زد و فعلا ازش خبرى نيست.من سه شنبه به خواهرش زنگ زدم همه چيُ تعريف كردم( همه خانوادش منو ديدن)  گفتم چند ساله ميگه ماه بعد ميام خاستگارى و بعد اصلا به روش نمياره منم چيزى ميگم ميگه تو عجولى!!!! خواهره گفت من از هيچى اطلاع نداشتم ما اتفاقا بهش ميكيم بريم خواستگارى بسه ديگه چقدر شناخت!!! خلاصه خواهره. طرف منو گرفت و حقُ به من داد و گفت من فردا با برادرم حرف ميزنم بعد بهت خبر ميدم يعنى رو حساب حرف خودش ٥ شنبه بايد خبر ميداد كه از خواهره خبرى نيست

حالا اصلا كارى به اين ندارم كخ پسره دروغگو جدى نيست و ….

به نظرتون خواهره زنگ ميزنه؟؟؟ چند روز ممكنه منُدر انتظار بزاره بعد زنگ بزنه؟؟ 

چرا انقد منتظری بیاد خاستگاریت؟

اشتباه کردی خودتو کوچیک کردی 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا انقد منتظری بیاد خاستگاریت؟ اشتباه کردی خودتو کوچیک کردی 

چون سالهاى عمرم باهاش رفته ، اتفاقا كوچيك نشدم.خواهرش از هيچى اطلاع نداشت.گفت متاسفانه برادرم اصلا به ما اين چيزارو نگفته

بنظر من دیگه زنگ نزن 

من كه زنگ نميزنم فقط نميدونم خواهرش چي شد رفت زنگ بزنه مدامم ميگفت نگين جون يه روز به من فرصت بده من با برادرم حرف بزنم خبر بدم بهت الان ٣ روز شد!!

چون سالهاى عمرم باهاش رفته ، اتفاقا كوچيك نشدم.خواهرش از هيچى اطلاع نداشت.گفت متاسفانه برادرم اصلا ب ...

خب وقتی چیزی نگفته یعنی برات ارزشی قائل نیست

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

اگر قرار بود زنگ بزنه تا الان میزد اینقدر بی ادب هستن و دارن دست به سرت میکنن که خواهرش احترام نزاشت ...

تو شخصيت خواهرش اصلا اينطورى نميديدم كه بخواد اينطورى رفتار كنه

خیلی ها سال ها زن و شوهر بودن بچه داشتنداما قید همه چیزو‌ زدند این که یک عدد دوست پسر بیشتر نیست  

متکی به چنین شخصیتی نشو که عقلت در موردش داره برات قضایا رو شفاف سازی می‌کنه 

می‌دونم سخته ،اما  خودت یطوری برو که بخواد هم نتونه بیاد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍