2777
2789
عنوان

لیزر سایناشور اپوچی پلاس یا کندلا

2675 بازدید | 17 پست

سلام توی شهرمون لیزر کندلا ۲۰۲۳ اوردن

سایناشور اپوچی پلاس ۲۰۲۰ هم هست

کدومش برم بنظرتون؟

خیلی تعریف سایناشور رو توی سایتا شنیدم ولی خب کندلا جدید تره دستگاهش شما بودید کدوم میرفتید

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی رفتید؟جلساتتون تموم شد دیگه در نیومد

من قبلا رفتم بعد خورد به کرونا دیگه نرفتم اما خیلی خوب بود پشت لبم تقریبا نصف شدن حتی وقتی میومدن نازک نازک شده بودن بعدش رفتم اپوجی اون صدبرابر بهتر بود اما وحشتناک درد داره اگه جایی سراغ داری اپوجی اونو برو 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
من قبلا رفتم بعد خورد به کرونا دیگه نرفتم اما خیلی خوب بود پشت لبم تقریبا نصف شدن حتی وقتی میومدن نا ...

اپوچی شهرمون داره ولی سال ساختش ۲۰۲۰ هست

ولی کندلا ۲۰۲۳ و جدید تره

شما چ سالی اپوچی و کندلا رو رفتید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من قبلا رفتم بعد خورد به کرونا دیگه نرفتم اما خیلی خوب بود پشت لبم تقریبا نصف شدن حتی وقتی میومدن نا ...

ببخشید پوستتون تیره اس یا روشن

اپوچی چند جلسه رفتید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اپوچی شهرمون داره ولی سال ساختش ۲۰۲۰ هست ولی کندلا ۲۰۲۳ و جدید تره شما چ سالی اپوچی و کندلا رو رفت ...

اپوجی پارسال رفتم 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
اپوچی شهرمون داره ولی سال ساختش ۲۰۲۰ هست ولی کندلا ۲۰۲۳ و جدید تره شما چ سالی اپوچی و کندلا رو رفت ...

کندلا یادم نیست همون موقع که کرونا اومد 98بود اگه اشتباه نکنم

ببخشید پوستتون تیره اس یا روشن اپوچی چند جلسه رفتید

اپوجی 10جلسه رفتم کندلا رو یادم نیست

سایناشور شاید بهتر باشه

یه مرکز تو اصفهان میشناسم دستگاهشون اشنایدرپلاس هست که کاملا جدید و به روزه اپراتورشون هم دقیق شات میزنه👌 جوری که من با ۴ جلسه لیزر به نتیجه دلخواهم رسیدم.نوبت دهیشونم خیلی آن تایمه مثل بقیه مراکز عقده معطل کردن مشتری رو ندارن

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره فقط یه گزگز خفیف حس میکنی

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶