2777
2789
پس ممکنه بعدا دلش بیاد سمت من؟ بهم پیشنهاد بده؟

باید خودتو با ارزش تر بدونی و خودتو بیشتر حفظ کنی و پیشرفت بیشتری کنی تا بیاد

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعواتون شده فک کنم ، ولی خودش میاد و توهم حدس میزنم دلته بری سمتش ولی خودش میاد ولی زمان میبره

میشه منم جواب بدی لطفاااا 

حرفای اونروز اون دختره راست بودن یا دروغ؟ 

خیانت میکنه؟ ا ته دلش دوسم داره؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

بر میگرده  ۲ماه یا بیشتر

میشه بگید پدرش راضی میشه یا نه!؟

و اینکه ی شخصی از عزیزانم مریض خوب میشه، اصلا مشکلش چیه ؟

ممنونم دوست خوب

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  
باشه حتما  موندم اخه پیشنهاد میده که من قبول نکنم🥺😂🤦🏼‍♀️

ارزش خودتو بدون بیشتر خودتو حفظ کن و جذاب تر شو میاد سمتت

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
باید خودتو با ارزش تر بدونی و خودتو بیشتر حفظ کنی و پیشرفت بیشتری کنی تا بیاد

میشه بگید پدرش راضی میشه یا نه!؟

و اینکه ی شخصی از عزیزانم مریض خوب میشه، اصلا مشکلش چیه ؟

ممنونم دوست خوب

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  
خب ینی امکانش نیست حسش بیشتر بشه یا عاشق بشه؟ نا امید بشم واسه رسیدن بهش؟

فکر نمیکنم ، بهتره رو خودت سرمایه گذاری کنی

فکر نمیکنم ، بهتره رو خودت سرمایه گذاری کنی

چند درصد حست درسته  

خیلی امید داشتم بهش

حتی فاال گرفتم گفتن روم کراشه پیشنهاد میده

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

میشه منم جواب بدی لطفاااا  حرفای اونروز اون دختره راست بودن یا دروغ؟  خیانت میکنه؟ ا ته ...

یه جاهایی رو راست گفته بهت ولی زیاد دوروغ گفت ، خیانت هم اگ قبلن کرده بازم میکنه

میشه بگید پدرش راضی میشه یا نه!؟ و اینکه ی شخصی از عزیزانم مریض خوب میشه، اصلا مشکلش چیه ؟ ممنونم ...

پدرش زیاد دلش نیست و نمیخواد ولی در اخر کوتاه میاد

عزیزانتونم خوب میشه فقط یزره روحیشو بهتر کنید و زیاد چیز خاصی نیست

چند درصد حست درسته     خیلی امید داشتم بهش حتی فاال گرفتم گفتن روم کراشه پیشنهاد میده

نیمی از جاها درست گفتم و دقیقا همون شد