2777
2789
میشه منم بگی  محمدرضا دوسم داره؟ پیشنهاد میده؟

بنظرم قبول نکن اگ پیشنهاد داد یزره خودتو بالا بالا بگیر و به سرعت وا نده مغرور باش ، احتمالا بهت علاقه نشون بده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مشکل تو ذهنم کی حل میشن

به زودی حل میشه و از دغدغه راحت میشی ولی بهتره از هر اتفاقی درس بگیری تو زندگی و عبرت بشه برات ولی به زودی حل میشه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ممنونم عزیزم حتما

و اینکه کتاب ریحانه بهشتی بخونید تا بدونید چه غذاها و میوه های بخورید. شلغم هم زیاد بخورید برای زیبایی صبر و آرامش و حتی نقص های ژنتیکی عالی هست.

هر قدم که برمیدارید صلوات بفرستید. هر لقمه حتی ی حبه قند..... خیلی ها دیدم که بچه های مودب آرومی دارند این کارا انجام میدادن.

انشالله سالم و صالح باشه. روی این مسائل زیاد تکیه کنید تا جنسیت. میدونم مهمه جنسیت ولی سلامتی و عاقبت بخیر شدن از همه چی مهم تره.

مبارکتون باشه عزیزم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
میشه جواب منم بدین؟ حستون در مورد زندگیم،روند طلاقم،مهریه ،آینده ام...؟

طلاقت خیلی طول میکشه زمان میبره ولی قدم تو مسیر درستی گزاشتی ، میتونی بعدا خیلی موقعیت عالی برات پی میاد و سعی کن یه حرفه رو یاد بگیری

پس دلیل نگاهاش و سوالاش چی بود؟ اتفاقی کجا میبینمش؟

علاقه اونجوری نداره فقط یزره ازت خوشش میاد ولی خب خودش جایی شاید دلش باشه ، نمیدونم ولی میبینیش

علاقه اونجوری نداره فقط یزره ازت خوشش میاد ولی خب خودش جایی شاید دلش باشه ، نمیدونم ولی میبینیش

خب ینی امکانش نیست حسش بیشتر بشه یا عاشق بشه؟

نا امید بشم واسه رسیدن بهش؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)